Tud jaz ti svetujem bravota. Sam si že 4 leta lastim 1.6 16v, naredu sm okrog 60kkm in resnih težav še nisem imel z njim. Kar je bilio popravil je bil sam potrošni material, avspuh, sklopka zavore, končniki. Sploh končniki so vsaj pri mojem šipka točka, saj jih menjam vsako leto. Temu gre pripisati tudi 15col feltne, medtem ko so končniki zasnovani za 13col, kakršne je imel še stari tipo. Iz tipota izvirajo tudi zavore, katere bi si tudi želel boljše, saj se le te ob hitrejših spustih kmalu pregrejejo.

Edina stvar ki mi je crknila je bil eden od injektorjev in avto je delal le na tri bate. Ker sem doma imel še en tak motor sem zamenjal komplet vbrizg. Dela za ene pol ure.
Si razmišljal tudi kaj o 1.9 jtd motorju ? Kolikor sem se vozil z njim mi je bil kar všeč, le da ko sem jaz kupoval bravota je bil vsaj enkrat dražji od bencinarja.
Drgač pa mislim da se ti razno barvanje itd na tako starem avtu, ki ni kakšna rariteta niti ne izplača. Pač daš gor ene druge feltne, če se ti gre mogoče tudi nižanj in to je to.