bluesman je napisal/-a:Pri karavanu mi je všeč, da je nov, pri touranu pa da se višje sedi.
Družina z enim otrokom (pribl eno leto star), radi potujemo, zato tudi potrebujem prostor v prtljažniku.
Vzel bom dizla z vsaj 140 km (še raje 170), pa dsg obvezno. Poleg tega pa še navigacijo.
pskoda je napisal/-a:Včasih smo šli vsi štirje z pejčkom na morje za en teden in je blo za vse dost placa, zdaj pa zgleda da boste eni res mogli kupit bajto na kolesih.
Čist tako se men zdi, da v današnih cajtih preveč razvajate otroke ampak ne me narobe razumet sj je prav ampak kar je preveč je pač preveč...to je moje mnenje
mropc je napisal/-a:dobro da vem kaj bo moj nasledn avto ko bom imeu 2 froca.avtobus. da me nebo lopata, pa strgalo za sneg overalo. matr. 4folka 300km+ v eno smer poln prtlažnik pa smo šezmeraj živi.in use za navadnega smrtnika se da spravit v avto ranga polo-golf.
pSicek je napisal/-a:Upam da bo tanov Golf variant nečemu podoben, ker meni osebno zgledajo golfi karavani kot neki polizdelki. HBji so lepi...karavani pa so nagravž. Tak da jaz osebno bi se odločal med touranom in Octavio Combi. Octavia karavan vsaj bolj skladno deluje kot golfi karavani. Tehnika, materijali in kvaliteta so pa itak isti.
muc397 je napisal/-a:Touran je star 9 let,.........lahko bi bil pa bolj zanesljiv. Je že crknila kakšna zadeva.
Jaz sem pa slišal, da maja 1945, ko se je v Ljubljani praznovalo osvoboditev, se je nekdo peljal iz tam nekje Škofje Loke do Ljubljane na traktorju, ki sploh gum ni imel (se je pripeljal na samih feltnah). (zgodbe je menda resnična, BTW)pskoda je napisal/-a:Včasih smo šli vsi štirje z pejčkom na morje za en teden in je blo za vse dost placa
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov