iness je napisal/-a:Živijo,
kupujem avto do 2000 EUR. Želim nekaj udobnega, ne prevelikega in ne premajhnega (npr. Peguot 206 SW). Avto potrenujem za dnevno vožnjo (cca 10km), 1x-2x na mesec pa za daljše potovanje (500km). Nimam pojma, ali je boljše bencinar ali dizel, in kak avto bi bil najboljši, seveda ob upoštevanju, da vzdrževanje ni najdražje.
Hvala za predloge, mnenja...
Ines
flajso je napisal/-a:Jaz sem v skoraj enaki situaciji. Sem prvo leto študent in mi ne ostane drugega kot da si kupim avto, ker ga neprestano rabim in sposojam od vseh v družini.
Budget max 2000, pa bom že kasneve vidu kako bo z dnarjom če bo za kaj bolšega. (Študentski budget)
iščem pa nekaj čimvečjega- karavan ali enoprostorec najraje.
Letno sem računal nekje 10kkm, 1x na teden koper- ljubljana - koper, in še med vikendom lavfanja okoli zaradi bendov...
Najraje bi dizla, ampak raje da pije kakšen liter več kot pa da plačujem zjebane turbine iz 300 000+ dizlov itd... (popravte me če so moji strahovi neutemeljeni)
Zanimivi so mi renault scenici okoli 2002 letnik 1.6 16v pa še precej opreme majo za ta denar. Zakaj za ta denar ne dobim nobenega spodobnega berlingota ali kangooja??
Kaj bi lahko še spodobnega dobil za ta denar (najraje okoli 1500€), od prostornih avtov
mrkyweed je napisal/-a:mojega kupi za 2.500
ford mondeo, 2002, 1.8 bencinar.
Ivan36 je napisal/-a:Ta je tudi huda živina http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7109831&show=1 Octavia 1
hahehihoh je napisal/-a:Upam da ni zamere, ker si sposojam temo.
Ve kdo za kakšnega 206 HDI za največ 2200€? Po netu gledam, pa je izbira skladna s ceno... Kaj pa ve kdo za kakšnega v redu ohranjenega cliota DCI? Lahko tudi kaj podobnega, važno da je majhen... (avto ni zame)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov