ser76muh je napisal/-a:hyundai i30 diesel 90 km .... neuničljiv motor!
pnavy je napisal/-a:Kaj pa priporočate za max 5000€, jaz razmišljam med Honda civic ali pa mazda 3 - Iščem pa trd servo volan, zanesljivost, dobro razmerje moč / poraba, in max 95kW:)
J.McLane je napisal/-a:Zakaj pa trd servo volan? Trdota ne pove koliko je feedbacka, npr. volan brez serva je med vožnjo presenetljivo mehak, pa kljub temu da direktno povratno informacijo. Nekateri servi hočejo biti med vožnjo namenoma bolj trdi - temu bi jaz rekel da je prej slabost kot pa plus. Recimo Grande Punto je bil zelo šinfan glede te mehkobe volana pa se meni zdi povratna informacija 100x boljša kot v Cliu II, ki je nekaj umetno trd pri vožnji naravnost.
.com je napisal/-a:ser76muh je napisal/-a:hyundai i30 diesel 90 km .... neuničljiv motor!
a avto rjavi ...je.beš tako vozilo
ser76muh je napisal/-a:hyundai i30 diesel 90 km .... neuničljiv motor!
bastard je napisal/-a:Lahko je avto taxi v Rimu vozi ga 30 voznikov čez cel mesec , avto laufa 24 ur dnevno , ugasne se samo na vsake 50k km da se menja olje, ter ko se tanka. Ko ima 600k km se ga prevrti na 118k in pripelje v SLO, tukaj zamenja še 7 lastnikov in po 10letih ima avto na koncu 108k km in potrjeno servisno. NEUNIČLJIV
Po forumu brska: weasel in 12 gostov