Ivan36 je napisal/-a:VW 1.8 T 110kW ! Vsi letniki!
Blinder je napisal/-a:vw tsi, vsi
Axeelant je napisal/-a:Nasplošno so vsi japonski bencinarji zelo vredu, razne Honde, Toyote, Nissani, Mitsubishi,... To so že od nekdaj zelo napredni motorji, in še dons po recimo 15. letih zlorabe delajo kt urce! PREVERJENO!
nalcoq4 je napisal/-a:subarujev bencinski boxer motorneuničljivo
WMB je napisal/-a:Axeelant je napisal/-a:Nasplošno so vsi japonski bencinarji zelo vredu, razne Honde, Toyote, Nissani, Mitsubishi,... To so že od nekdaj zelo napredni motorji, in še dons po recimo 15. letih zlorabe delajo kt urce! PREVERJENO!
ja 10 let stri ja...novi pa ne več...skoraj da ni več avta ki bi laufal kot more...sej motor ni problem...problem je vse okol motorja...elektronika itd...
To ti v simpl avtomobilističnem jeziku pomeni: tankaj, pelji, servisiraj in tako v krog dokler ne nabiješ kakih 500tkm pa počas začneš razmišljat o pradaji...lp.nooblette je napisal/-a:nalcoq4 je napisal/-a:subarujev bencinski boxer motorneuničljivo
kako to misliš neuničljivo? resno bi prosil za razlago(sem tudi sam v počasni fazi nakupa)
ban je napisal/-a:VW 1.6 74 kW
WMB je napisal/-a:ban je napisal/-a:VW 1.6 74 kW
pol pa menjavaš lambde, lopute itd.....
ban je napisal/-a:WMB je napisal/-a:ban je napisal/-a:VW 1.6 74 kW
Nč ne menjavaš, to sam vozš pa vozš...mislm pa na 8V ne 16V
WMB je napisal/-a:ban je napisal/-a:WMB je napisal/-a:ban je napisal/-a:VW 1.6 74 kW
Nč ne menjavaš, to sam vozš pa vozš...mislm pa na 8V ne 16V
8V so bili 55KW oziroma 75KM......16V pa so bli 74KW oziroma 100 konjski.....
WMB je napisal/-a:8V so bili 55KW oziroma 75KM......16V pa so bli 74KW oziroma 100 konjski.....
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 16 gostov