ekipa1 je napisal/-a:Ne, če se pojavi še kakšen dober predlog sem ga vseekakor pripravljen upoštevati. Pogoji pa so cena med 15-17500€, dizel (zaradi relacij MS-LJ), tempomat, srednja oprema...
Ivan36 je napisal/-a:Ako se boš vozil sam ali v 2h je ok za 4 pa rabiš bolj daljšo medosno drugać ti bojo v hrbet kolena tiščali
Ivan36 je napisal/-a:Tega bi pa jaz, ker 1.5 ali 1.6 dizli so premajhni za AC vsak dan2.0 je bolj kulturen
ekipa1 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Tega bi pa jaz, ker 1.5 ali 1.6 dizli so premajhni za AC vsak dan2.0 je bolj kulturen
Mogoče sem se malo narobe izrazil. Ne vozim se vsak dan MS-LJ. Ponavadi le za vikend. V LJ pa imam 1,5km do službe, tako da v večini primerov hodim kar peš.
Drugače pa hvala za primere.
maniaxxx je napisal/-a:ekipa1 je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Tega bi pa jaz, ker 1.5 ali 1.6 dizli so premajhni za AC vsak dan2.0 je bolj kulturen
Mogoče sem se malo narobe izrazil. Ne vozim se vsak dan MS-LJ. Ponavadi le za vikend. V LJ pa imam 1,5km do službe, tako da v večini primerov hodim kar peš.
Drugače pa hvala za primere.
V tem primeru bi lahko razmislil tudi o bencinarju...
ekipa1 je napisal/-a:Do sedaj sem "sprobal" Astro in Ceeda. Astra mi je bila bolj všeč. Boljše leži na cesti, tudi motor je bil bolj odziven. Predvidevam, da je I30 nekje tu kot Ceed. Čakam pa še na testno vožnjo Focusa.
ejsim je napisal/-a:Vsi so tu nekje. Odloči se na podlagi popustov in pa predvsem na podlagi malo daljše testne vožnje. Sploh so si vsi ti dizli dokaj konkurenčni. Razlika je definitivno v vožnji - Ford pregovorno "športno" podvozje, Hyundai pregovorno "mehak" oz nimaš tistega 100% občutka na volanu (kljub temu, da se da volan nastavljati). Ampak je tudi res, da 90% ljudi sploh ne opazi razlike oz je mnogim celo všeč, da je volan mehak ipd. Torej to, kar nekdo smatra pri i30 za slabost, bo drugi smatral za prednost. Če imaš namen avtomobil voziti na poobl. servis, potem ni napačno premisliti tudi o prednosti garancije določenih prodajalcev. Ne vem ali kdo še ponuja 2 leti, ampak zame je to absurd..
Pa srečno pri nakupu
maniaxxx je napisal/-a:ejsim je napisal/-a:Vsi so tu nekje. Odloči se na podlagi popustov in pa predvsem na podlagi malo daljše testne vožnje. Sploh so si vsi ti dizli dokaj konkurenčni. Razlika je definitivno v vožnji - Ford pregovorno "športno" podvozje, Hyundai pregovorno "mehak" oz nimaš tistega 100% občutka na volanu (kljub temu, da se da volan nastavljati). Ampak je tudi res, da 90% ljudi sploh ne opazi razlike oz je mnogim celo všeč, da je volan mehak ipd. Torej to, kar nekdo smatra pri i30 za slabost, bo drugi smatral za prednost. Če imaš namen avtomobil voziti na poobl. servis, potem ni napačno premisliti tudi o prednosti garancije določenih prodajalcev. Ne vem ali kdo še ponuja 2 leti, ampak zame je to absurd..
Pa srečno pri nakupu
ford ima 2 leti garancije, prav tako renault, tudi astra
ejsim je napisal/-a:Vsi so tu nekje. Odloči se na podlagi popustov in pa predvsem na podlagi malo daljše testne vožnje. Sploh so si vsi ti dizli dokaj konkurenčni. Razlika je definitivno v vožnji - Ford pregovorno "športno" podvozje, Hyundai pregovorno "mehak" oz nimaš tistega 100% občutka na volanu (kljub temu, da se da volan nastavljati). Ampak je tudi res, da 90% ljudi sploh ne opazi razlike oz je mnogim celo všeč, da je volan mehak ipd. Torej to, kar nekdo smatra pri i30 za slabost, bo drugi smatral za prednost. Če imaš namen avtomobil voziti na poobl. servis, potem ni napačno premisliti tudi o prednosti garancije določenih prodajalcev. Ne vem ali kdo še ponuja 2 leti, ampak zame je to absurd..
Pa srečno pri nakupu
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov