Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Samoj
Nov uporabnik

Avtohiša mlakar

Napisal/-a Samoj Če mar 21, 2013 10:56 pm

Živjo

Kupujem rablejn avto in trenutno so trije glavni kandidati, vsi preko avtohiš in ta vikend grem gledat avte. Gre za Avtohišo Mlakar (Grobelno), Avtohišo Real (Lj) in Avtohišo Kranj.

Gledam po forumih in Avtohiša Mlakar je izpadla .. bom rekel ne ravno najbolje :roll:

So pa vsi posti kolikor sem jih zasledil še kar stari, tako da me zanimajo vaše izkušnje. So z Mlakarjem še težave?

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Re: Avtohiša mlakar

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 22, 2013 9:02 am

Samoj je napisal/-a:Živjo

Kupujem rablejn avto in trenutno so trije glavni kandidati, vsi preko avtohiš in ta vikend grem gledat avte. Gre za Avtohišo Mlakar (Grobelno), Avtohišo Real (Lj) in Avtohišo Kranj.

Gledam po forumih in Avtohiša Mlakar je izpadla .. bom rekel ne ravno najbolje :roll:

So pa vsi posti kolikor sem jih zasledil še kar stari, tako da me zanimajo vaše izkušnje. So z Mlakarjem še težave?

Nisem že dolgo bil tam, ampak včasih je bil težki nategator, po moje se je zdaj zgubil v povprečju takih in drugačnih barab :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Samoj
Nov uporabnik

Napisal/-a Samoj Pe mar 22, 2013 9:17 am

Hvala, zelo pomirjujoče ;)

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 22, 2013 9:20 am

Samoj je napisal/-a:Hvala, zelo pomirjujoče ;)

Kateri avto pa greš gledat dol? Skje pa si sploh?
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Samoj
Nov uporabnik

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 22, 2013 9:43 am

Avto zgleda lep, pa še slovenski je, mogoče pa ni tako slab. No sej če si iz Zagorja potem nimaš tako daleč do njih, zapelji se pa malo poglej, mogoče pozitivno presenetijo

Samoj
Nov uporabnik

Napisal/-a Samoj Pe mar 22, 2013 9:46 am

Bom šel pogledat. Čeprav sem videl, de je na spodnjem delu prestavne ročice obrabljeno, tako da je možno, da je bil avto bolj rabljen kot pravijo. Ali pa je bil lastnik štorast. Kaj pa tale? O teh pa nisem zasledil nič slabega http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7051404&show=1

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 22, 2013 9:49 am

Tole pri roso ti lahk grem tudi sam pogledati če želiš ker sem iz Celja pa tudi poznam mal one dečkote ki tam delajo...

Samoj
Nov uporabnik

Napisal/-a Samoj Pe mar 22, 2013 9:54 am

Če imaš čas, voljo in če ti ni odveč, bi bil zelo vesel, tebi bodo verjetno povedali kakšno stvar več o avtu kot meni. :D

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 22, 2013 10:41 am

Samoj je napisal/-a:Če imaš čas, voljo in če ti ni odveč, bi bil zelo vesel, tebi bodo verjetno povedali kakšno stvar več o avtu kot meni. :D

voljo imam, upam da najdem čimprej čas pa ti javim kako pa kaj, odveč mi pa ni, itak sem par 100m stran od njih doma.

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Pe mar 22, 2013 12:43 pm

Z Mlakarjem sam nikoli nisem imel tezav. Brat je pri njemu kupil pred leti passata highline, iz nemcije, pa so mu pred nakupom naredl glavni servis, avto je bil top, v 4 letih, kar ga je imel, nobenih okvar.
Iz mojih izkusenj (bratovih) lahko priporocam.
Slika

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe mar 22, 2013 2:29 pm

BoneS je napisal/-a:Z Mlakarjem sam nikoli nisem imel tezav. Brat je pri njemu kupil pred leti passata highline, iz nemcije, pa so mu pred nakupom naredl glavni servis, avto je bil top, v 4 letih, kar ga je imel, nobenih okvar.
Iz mojih izkusenj (bratovih) lahko priporocam.

Jaz sem pri Mlakarju 2009 kupil rabljen avto. Dobil sem pol letno garancijo in jo tudi brez težav uveljavil, je pa avto bil slovenski in tudi kupljen pri tej avtohiši kot nov. Doma smo tudi kupili 4 nove avtomobile in vedno zelo korektni. Mogoče včasih treba malo zaropotat ampak načeloma nič takega. Poznam še par ljudi, ki so imeli dobre izkušnje, je pa tako, da te bo vsak okoli prinesel če bo videl, da te lahko... sploh zdaj ko jim gre za zobe vsi stiskajo kolikor lahko.
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx Pe mar 22, 2013 10:35 pm

Samoj je napisal/-a:Če imaš čas, voljo in če ti ni odveč, bi bil zelo vesel, tebi bodo verjetno povedali kakšno stvar več o avtu kot meni. :D

Šel, pogledal in..načeloma zgleda OK za 9 let star avto, po sovoznikovi strani ima kar nekaj lepotnih napak, notranjost izgleda OK, karambolirana naj ne bi bila....ostalo je pa na tebi :mrgreen:

matejxx
Uporabnik

Napisal/-a matejxx So mar 23, 2013 8:42 am

Moraš računat, da je pri avtu od Mlakarja potrebno naredit servis, in da ima manj opreme kot avto iz RO+SO. Ima pa Alu platišča, je mlajši letnik, manj kilometrov in prvi lastnik.

Samoj
Nov uporabnik

Napisal/-a Samoj Ne mar 24, 2013 8:57 pm

Najlepša hvala. Šel pogledat. Pri RO-So je bil avto kar precej popravljan oz. barvan (tako mi je rekel mehanik, ki je šel z mano), pri Mlahakju je bli pa kr OK. Je pa res, da je treba naredit servis + treba bi blo kupit še navadne feltne.

V primerjevi, kar sem vidu v Lj in Kranju sta pa oba avta cenejša in tudi neprimerno bolje ohranjena. Ne moreš verjet, kaj prodajajo kot odlično ohranjeno :huh:

Probaš odklenit, ključ ne dela. OK. Akumulator prazen. Ročna zaštekana. Gume iz 2005, napol prazne. Izpušni lonec ko švicarski sir, zadaj ruknjen. De čudnega zvoka motorja ne omenjam. In potem izveš, da ga že pol leta ne spravijo v promet. Ko pa prej kličeš prodajalca ti pa zatrjuje, da pozna prejšnjega lastnika in da je avto res, res lepo ohranjen...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov