Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Ford Mondeo 2.0 tdci

Napisal/-a AVX To apr 09, 2013 11:13 pm

Zdravo, kaj naj pazim pr iteh avtih rabim čim več informacij iščem letnik 2002 2003 gledam pa bolj karavane.

Honda je šla po zlu, danes pred službo mi je gumo utrgalo z polosovino in zlomlo roko. Tako da rabim zdaj še malenkost večji avtek. Prosim za hitro pomoč pa izkušnje.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Re: Ford Mondeo 2.0 tdci

Napisal/-a NejcZ Sr apr 10, 2013 7:26 pm

Za vikend se oglasi pri meni, smo ravno novejšega 2009 karavana vzeli, isto 2,0 TDCI. Velika razlika glede na stare...
I'm not speeding I'm qualifying...

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Re: Ford Mondeo 2.0 tdci

Napisal/-a TrijoAdijo Sr apr 10, 2013 8:56 pm

NejcZ je napisal/-a:Za vikend se oglasi pri meni, smo ravno novejšega 2009 karavana vzeli, isto 2,0 TDCI. Velika razlika glede na stare...

Ne mešaj PSA sranja z original Ford mašino!

Avtorju teme pa: je bilo že nekajkrat marsikaj napisano okoli točno tega letnika in točno tega motorja. Pa še enkrat, tokrat zadnjič: Pazit je treba na servo in vodno pumpo,ki se menjata v kompletu, če vodna spusti, dize, pumpo, vztrajnik, jermenice, rjo na notranjih robovih vrat, sprednje fedre,ki radi pokajo, zadnji most pri karavanih,sploh tistih,ki imajo vl. kljuko montirano, pa še bi se kaj našlo. Spodoben primerek je dokaj težko dobit, če pa že, pa je treba pošteno odkartat zanj.
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov