Pozdravljen,
Nisi nič nappisal kaj konretneje iščeš, mogoče kaj ti je všeč, saj avto konec koncev kupuješ tudi s čustvi. Pa gremo po vrsti;
1. Pomembno vprašanje je kako dolgo boš imel avto? Garancija pri tebi ne bo dolgo (mogoče pri Kii, ki ima kao neomejen km) ker večina garancij propade po 100.000 km, to pri tebi pomeni po 2 letih....
2. Če misliš avto prodati po 5 letih, je to 250.000 km, tako mlad avto s toliko km moraš dati napol zastonj, da ga kdo kupi, izgubil boš pa 80% vrednosti.
3. Sprašuješ glede servisa. Ja servisi se delajo praviloma na 20k km, novejši na 30k, to pomeni servis 2 na leto vsaj. Pa vzemi moj nasvet kot dobronameren, menjaj olje vsaj na 30k če misliš avto imeti dlje časa, vse kar je dlje vodi v okvare na dolgi rok, longlife gor ali dol!
kar se pa tiče zanesljivosti, to je isto vprašanje kot "katere številke naj napišem, da bom zadel sedmico na loteriji" ? Vsak hvali in pove svoje. jaz osebno preferiram nemške/japonske avte, so se izkazali dosti bolj zanesljivi in manj napak ter čričkov kot italijani in francozi. Pa sem menjal že veliko avtov.
Sem pa na istem kot ti bil pred kratkim, delam tudi sam 50.000 letno, večino teh kilometrov krijem sam (ne služba) zato je zelo pomembna bila izbira kaj kupiti. MOJE MNENJE:
Problem novejših je v prvi vrsti kup komponent, ki jih pri malo starejših avtih ne najdeš, vbrizgalne šobe, dvomasni vztrajniki, filter trdih delcev,....marsikdo bo rekel, da se da šobe poceni obnoviti, seveda se da, pa vendar me moti, da kupim avto za 20k euro pa me je "strah" kdaj bo crknila kakšna šoba. Kot drugo obnovljena šoba ni nikoli primerljiva z original novo, če je taprava zdržala 200k, bo druga samo 100k. pri 50k letno, je to vsaki 2-3 leti....
Dvomasni vztrajniki crknejo med 100-250k km. cena 1000-2000 euro, pa to so samo češnja na vrhu, ostalih "malenkosti" ne računam.
Naslednja stvar so gume. Novejši avti imajo velikokrat 17,18 col gume, starejši prijaznejših 15col. Komplet zdrži 2 sezoni, letošnji zimski bo meni samo eno zaradi dolge zime, oz. bom te z malo profila prodal in kupil nove, ker se mi ne splača devat v jeesni gor, ker ne bodo niti do novega leta. Na 2 kompletih privarčujem 500 eur, ker imam 15ke, ne 17ke

Kar me pri novejših jezi je, da podjetja načrtno dražijo vzdrževanje vozil! Primer; stvar, ki si jo pri starejšem modelu lahko kupil za 50 eur, je pri novejšem samo v kompletu z X stvarjo, stane pa 250 eur! Moj naftni filter stane 18 eur original, novejši model pa ima ta filter v kompletu z ohišjem stane pa 116 eur. pa tega je en kup...
Pa da skrajšam zgodbo, po dolgem tuhtanju in izbiri sem kupil res dobro očuvanega dizla slaba 2k eur. Prevozil že 20.000 km na lepo podlago, odpravil manjše pomanjkljivosti za smešno ceno, pa vse kar še moram porihtat do odličnega stanje stane konkretno pod 100 eur. Sem imel dizla letnik 2009, vse kar sem kupil je stalo 300 eur in več...mehanik pa je rekel, da je motor večen, pravtako turbina, drugega pa nima od dizel tehnike

Sam gledam na avto kot na prevozno sredstvo iz točke A v B z čim manj finančnega vložka. Mnoge moti, ker je treba na rabljenem avtu menjat sklopko, ki stane 300 eur, na drugi strani pa naredijo finančno izgubo 2000 eur na leto zgolj na vrednosti vozila.
Če zaključim, odločiti se boš moral sam, kaj kupiti in za tem boš tudi stal. Sem pa prepričan, da sem ti podal drugačn pogled na nakup, kot ti ga bodo drugi uporabniki, ki so mnenja, da novejše kot je, boljše je.
Srečno, lp
LP