Cefizelj je napisal/-a:Osebno bi ga gledal z GT-line opremo, ker veliko lepše izgled (osebno mnenje) + sedeži so boljši.
Recimo kaj takega:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7478693&show=1
IcEm4n je napisal/-a:Ni nič bolje kot pri tvojem scenicu. Ne vem, kaj so pri Renaultu (vsaj v tem primeru) razmišljal glede prestavnega razmerja.
murkoslavko je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Ni nič bolje kot pri tvojem scenicu. Ne vem, kaj so pri Renaultu (vsaj v tem primeru) razmišljal glede prestavnega razmerja.
hvala, sem si kar mislil da so spet zafurali.
Badzo je napisal/-a:murkoslavko je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Ni nič bolje kot pri tvojem scenicu. Ne vem, kaj so pri Renaultu (vsaj v tem primeru) razmišljal glede prestavnega razmerja.
hvala, sem si kar mislil da so spet zafurali.
Meni se pa ne zdi da so ravno zafurali - jaz mislim da drugače nekako ne bi mogli speljat oziroma bi bilo še hujše. S prestavnim razmerjem rešujejo lenobnost motorja (hitre in kratke prestave), ki pa kljub kratkemu menjalniku ni ravno dinamičen. Če bi bile prestave daljše, bi ta motor bil še večji pogreb.
Glede na to da je avto težak 1250kg ima povprečnih 112KM iz povprečnega 1.6 atmosferca, je nekako logično da bo zadnja prestava pri avtocestni hitrosti blizu največjega navora (okoli 4000rpm).
Ima pa megane pri 130 3500rpm v 6. prestavi.
MBtouran je napisal/-a:Eni res pretiravate. Za veliko letnih km ga nebi priporocal drugace pa je za easy voznjo cisto dovolj
matador je napisal/-a:Tule sem našel svežo ponudbo megana, pa če lahko malo pokomentirate, je pa 1.5 sicer iščem 1.9, v sili hudič...je cena korektno nastavljena, kaj pa avtohiša?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7552918&show=1
Badzo je napisal/-a:Meni se pa ne zdi da so ravno zafurali - jaz mislim da drugače nekako ne bi mogli speljat oziroma bi bilo še hujše. S prestavnim razmerjem rešujejo lenobnost motorja (hitre in kratke prestave), ki pa kljub kratkemu menjalniku ni ravno dinamičen. Če bi bile prestave daljše, bi ta motor bil še večji pogreb.
Glede na to da je avto težak 1250kg ima povprečnih 112KM iz povprečnega 1.6 atmosferca, je nekako logično da bo zadnja prestava pri avtocestni hitrosti blizu največjega navora (okoli 4000rpm).
Ima pa megane pri 130 3500rpm v 6. prestavi.
Po forumu brska: tomzzi in 14 gostov