fanboy555 je napisal/-a:Pozdravljneni,
kupujem manjši rabljen avto do 2800€, letnik 2004+, km do 150k, bencinar. Kaj priporočate?
Če piše 'srednje ohranjen'), potem včasih pomeni tudi to, da je avto za na odpad, ker drugače vsi pišejo 'odlično ohranjen', tisti malo bolj normalni pa 'srednje ohranjen'.Pa še stransko vprašanje: kaj na avto.net pomeni "srednje ohranjen" ali "dobro ohranjen"?
Jaz ti priporočam vse kaj drugega kot Renault Clio ali Citroen C3, predvsem vsaj en razred višje, stroški bodo podobni.
Bolj konkretno ti lahko odgovorim, če bolj natnčno poveš, zakaj in kako se bo avto uporabljal in čim več dodatnih okoliščin.
Kako da si pa dal mejo proračuna na 2800 in ne kako bolj okroglo cifro? Če je to natančna vsota denarja, ki si ga prišparal, toplo svetujem da za avto plačaš vsaj 500 EUR manj, če ne jurja - v vsakem primeru bo treba imeti rezerva za kakšno popravilo, vsaj preventivno.
fanboy555 je napisal/-a:Jaz ti priporočam vse kaj drugega kot Renault Clio ali Citroen C3, predvsem vsaj en razred višje, stroški bodo podobni.
Bolj konkretno ti lahko odgovorim, če bolj natnčno poveš, zakaj in kako se bo avto uporabljal in čim več dodatnih okoliščin.
Zakaj ne Clio ali C3? Uporabljen bo za krajše razdalje, predvsem mestno vožnjo.Kako da si pa dal mejo proračuna na 2800 in ne kako bolj okroglo cifro? Če je to natančna vsota denarja, ki si ga prišparal, toplo svetujem da za avto plačaš vsaj 500 EUR manj, če ne jurja - v vsakem primeru bo treba imeti rezerva za kakšno popravilo, vsaj preventivno.
2800 je samo za avto.
mropc je napisal/-a:Najbolje da si kupi avto ranga a8-s80-7ico.... seveda za po mestu. Ne poznam logike kupovati ladjo za vožnjo po mestu.
1: večji in močnejši avto ime večje pnevmatike= večja cena
2:večji avto ima večji motor: več olja:dražji servis
3:večji avto ima večje diske: komplet zavore so dražje.
4:majnši avti imajo cenejše izpuhe: glede nato da se bo avto vozil po mestu bo kmalu šel k vragu
5:večji avto-močnej motor= dražja registracija..
6: pri pajzlih pride materijal za glavn servis 100-150€ prosim naj mi kdo dobi to za avto ranga a4-a6(dihtnge,jermena,filtri,olje,vodna pumpa,svečke,...)
da bo meni kdo pametoval da ni tako... jah meni nebo pametoval.
tudi za 4 odrasle osebe je avto ranga ibiza-clio dovolj,tisti ki hočete razkazovati EGO pa si kupite avtobus ali pa usaj kombi(kakšen xxl varijanto)
lp
fanboy555 je napisal/-a:Kaj pa Peugeot 206?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov