lostid je napisal/-a:Torej kupujem nov avto do 10 000 evrov. V ožjem izboru so kia ceed/rio, nov renault clio ter opel corsa, bencinski motorji. Kje je najboljši price/performance, tako iz stališča nakupa kot tudi vzdrževanja?
Razmišljal sem pa tudi o Dacia sandero, 75km diesel, cena je namreč v tem rangu, edino kar me moti so neke govorice o slabem plehu na daciah (rjavenje?). Kilometrov bom trenutno delal bolj malo, kar pa se lahko v prihodnjosti spremeni, zato sem tudi razmišljal o dizlu. Edini problem je da npr pri clio-tu je razlika diesel-bencin skoraj 3000e razlike, kar se mi zdi preveč...
Lp, ter hvala za odgovore!
lolita15 je napisal/-a:Čisto nov Peugeot 308 1,6, 16V, za 12.jurjev, če vas zanima? v salonu 18.500lostid je napisal/-a:Torej kupujem nov avto do 10 000 evrov. V ožjem izboru so kia ceed/rio, nov renault clio ter opel corsa, bencinski motorji. Kje je najboljši price/performance, tako iz stališča nakupa kot tudi vzdrževanja?
Razmišljal sem pa tudi o Dacia sandero, 75km diesel, cena je namreč v tem rangu, edino kar me moti so neke govorice o slabem plehu na daciah (rjavenje?). Kilometrov bom trenutno delal bolj malo, kar pa se lahko v prihodnjosti spremeni, zato sem tudi razmišljal o dizlu. Edini problem je da npr pri clio-tu je razlika diesel-bencin skoraj 3000e razlike, kar se mi zdi preveč...
Lp, ter hvala za odgovore!
zivkovicka je napisal/-a: Drugače pleh imajo nove že okej, saj je vse že pocinkano.
zivkovicka je napisal/-a:Dacie s plinom ne dobiš pod 10k.
~toMmy~ je napisal/-a:Up!, Mii in Citigo so zelo zanimivi kandidati za takšne potrebe, stroški vzdrževanja in poraba bi morali bit minimalni.
Kilometrov bom trenutno delal bolj malo, kar pa se lahko v prihodnjosti spremeni, zato sem tudi razmišljal o dizlu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov