Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

bosko25
Nov uporabnik

kje najti poceni lizing

Napisal/-a bosko25 Po jun 24, 2013 8:06 pm

torej veliko ljudi mi je ze reko da so avto kupili ceneje, ce so ga vzeli na lizing, kot ce bi ga skesirali. cisto po nakljucju, niso tega iskali. kje lahko najdem to varianto? je to pogojeno s specificnimi pogodbami med avtohisami in avto hišami? je možno do tega prit ko kupujes avto od fizicne osebe?

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Re: kje najti poceni lizing

Napisal/-a Ivan36 To jun 25, 2013 8:48 am

NE samo novi iz zaloge stari modeli pa opuleni razn izjem ;)

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: kje najti poceni lizing

Napisal/-a tristan01 To jun 25, 2013 3:34 pm

bosko25 je napisal/-a:torej veliko ljudi mi je ze reko da so avto kupili ceneje, ce so ga vzeli na lizing, kot ce bi ga skesirali. cisto po nakljucju, niso tega iskali. kje lahko najdem to varianto? je to pogojeno s specificnimi pogodbami med avtohisami in avto hišami? je možno do tega prit ko kupujes avto od fizicne osebe?

Tole kar sprašuješ je tipična zgodba Opla pri prodaji novih vozil, kjer pri na kupu na lizing odobrijo še dodaten popust... Če kupuješ za gotovino pa velja cena po ceniku - sem zadevo doživel na lastni koži. Načeloma pa noben lizing ni poceni, ampak je dražji kot nakup preko kredita. Zakaj je temu tako smo že večkrat na dolgo in široko razpravljali.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov