matej112 je napisal/-a:Pozdravljeni,
kupujem rabljen avto tja do 15k , odlocam se med bmw serija 1, audi a3 ,golf 6 ,kej podobnega, zanesljiv ,varčen(diesel),od letnika 2009 naprej , pri katerem prodajalcu ,
prosim za pomoč..
matej112 je napisal/-a:Pozdravljeni,
kupujem rabljen avto tja do 15k , odlocam se med bmw serija 1, audi a3 ,golf 6 ,kej podobnega, zanesljiv ,varčen(diesel),od letnika 2009 naprej , pri katerem prodajalcu ,
prosim za pomoč..
golf driver je napisal/-a:(da ne odpiram nove teme) Tudi jaz se odločam za nakup avtomobila (rabljen) do 16.000 €, diesel do 140 km. Pomembno da je varčen prostoren in zanesljiv. trenutno se vozim z golf 3 (moj prvi avto in z njim zelo zadovoljen). Všeč so mi vw golf 6, passat, bmw serija 3,opel insignia. Sem velik ljubitelj golfa vendar je težava da sem velike postave, v višino merim 203 centimetre in je v golfu kar malo prostora zame (tudi zamano težko kdo sedi ker je sedež do konca nazaj ) tudi nad glavo je dokaj malo prostora, če ni seddež dokonca nazaj in dokonca dol se z glavo drgnem ob strop. Sem pa ljubitelj limuzin tako da o kakšnih terencih ne razmišljan. Aja na leto bi delal cca 30 000 km. kaj priporočate?
nevermind je napisal/-a:Jaz bi pogledal še Škodo Superb.
.com je napisal/-a:Oprosti tristan, vendar je golf 7 bolj utesnjen kot sestica... strop je nizji, prostora za kolena.pri vozniku je tudi manj... na racun sirsega oz. vecjega displaya navigacije/radia... za to visino 203cm je.najbolj primeren passat... ker jaz z 10cm manj imam stol cisto nazaj, pa mi odgovarja, njemu z 10cm daljsimi nogami pa ne verjamem da bo...
golf driver je napisal/-a:Ja tale škoda super b je res kar zanimiva zadeva, tudi cena verjetno ni pretirana? kar se golf 7 tiče, sem ga imel na testu 2 dni je avto kot se šika gotovo prostornejši od šestice, zaradi daljše medosne razdalje. Prostora nad glavo bi pa tudi za silo bilo ( ne rastem več) V trojki je pa res kriza tako da je na stropu flek ker se drgnem z lasmi, pred kratkim mi je pa še stropna tapeta začela odstopat ..
Kaj pa menjalnik 5pr 6 pr?
trakus je napisal/-a:@For
Glede na to, da si napisal, da sta ti i40 in 508SW prevelika bi ti svetoval, da pogledaš za škodo octavio combi. Novo, sicer limuzinsko verzijo si lastimo doma slab mesec, motor je 1.2tsi 105km, ker ne delamo več kot 15k km na leto, niti močnejšega motorja ne rabimo.Na morje je sicer vozil oče in je bil z tem 1.2tsijem zelo zadovoljen tudi na avtocesti, po 1700km je poraba 6,1l, motor pa je za normalno vožnjo čisto zadovoljiv. Pri opremi je sicer tako, da se pri golfu dobi kakšen bombonček več(vzratna kamera je recimo tak primer za katerega vem sam), drugače pa smo z opremo elegance in nekaj dodatki zadovoljni, edino za kar nam je žal je, da nismo vzeli športnega paketa, kjer so zraven tudi športni sedeži.
Hyundai-ja imamo pri hiši dva, accenta že 17let, zraven rednih servisov so bile menjane, samo žarnice in pa sklopka, mogoče še kaj, sam sicer ne vem točno, z elantro, ki je bila kupljena rabljena pa je bilo malo več problemov, a ničesar resnejšega tako, da po izkušnjah pri naši hiši so hyundai kvalitetni avtomobili, ampak tadva nimata verjetno več nobene povezave z i40 razen poimensko, saj sta precej starejša.![]()
Glede golfa, servisi so na 15k km(tudi pri octaviji), mogoče če bi želel večjega pogledaš za variant verzijo. Če boš kupoval normalno velik avtomobil sem torej razbral, da gledaš za bencinarjem. Pri vw, škodi so tsi motorji, o njih je bilo, kar veliko napisanega, na začetku bi naj bili problematični, sedaj bi naj nekatere stvari bile odpravljene, verjetno pa še vedno niso ravno pojem zanesljivosti, odločiš se pa tako ali tako sam. Golf je meni osebno vizualno znotraj lepši kot octavia, materiali so se mi tudi zdeli bolj kakovostni, vendar pa je pri nas odpadel predvsem zaradi premajhnega prtljažnika, variant verzija pa ni bila nobenemu doma preveč všeč. Nisi pa nič napisal o budgetu, čemu bo avto namenjen, koliko km letno...
lp
Po forumu brska: Google [Bot], Google Adsense [Bot] in 15 gostov