Ti mu prvo poplčaj lizing ali mu kar daj denar da ga sam poplača in potem uredita ostalo,. Pa mislim kje ti je logika ej!bosko25 je napisal/-a:torej rad bi kupil avto. problem je, da tip ki ga prodaja, ima lizing, in bi ga z mojim denarjem moral prvo odplacat, sele potem pa sklenit kupoprodajno pogodbo, saj bo komaj takrat avto njegov. kako to izvest? obstajajo kaksni mediatorji, ki poskrbijo za taksne situacije? da ostanem brez denarja in brez avta ni sprejemljivo
bosko25 je napisal/-a:torej rad bi kupil avto. problem je, da tip ki ga prodaja, ima lizing, in bi ga z mojim denarjem moral prvo odplacat, sele potem pa sklenit kupoprodajno pogodbo, saj bo komaj takrat avto njegov. kako to izvest? obstajajo kaksni mediatorji, ki poskrbijo za taksne situacije? da ostanem brez denarja in brez avta ni sprejemljivo
GoGo je napisal/-a:Mal komplicirate...
Tudi jaz sem pred leti prodajal avto, ki sem ga imel na lizing. Enostavno sva naredila kuprodajno, šla skupaj na lizing hišo, kjer je on plačal preostanek lizinga, ostalo dal meni, nato sva šla direkt na prepis. Povsem enostavno.
Če imaš opravka z kolikor toliko normalnim človekom, ne vidim kje je problem. Itak najprej naredita kupoprodajno in navedeta način plačila...
GoGo je napisal/-a:Mal komplicirate...
Tudi jaz sem pred leti prodajal avto, ki sem ga imel na lizing. Enostavno sva naredila kuprodajno, šla skupaj na lizing hišo, kjer je on plačal preostanek lizinga, ostalo dal meni, nato sva šla direkt na prepis. Povsem enostavno.
Če imaš opravka z kolikor toliko normalnim človekom, ne vidim kje je problem. Itak najprej naredita kupoprodajno in navedeta način plačila...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov