Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

kolart
Nov uporabnik

VW ali Audi?

Napisal/-a kolart To jul 02, 2013 4:21 pm

pozdrav!
sem lastnik golf s.4 1.9 in sem zelo zadovoljen z njim.
ker ga menjam za večji avto. oz. močnejšo mašino me zanima katerega se mi bolj splača kupiti....audi a3, a4, golf s.5, ali passata- kupuje od 05-07
kaj mi priporočate!
hvala za odgovor!

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Re: žiu!

Napisal/-a tristan01 To jul 02, 2013 8:27 pm

Pozdravljen Kolart,

S takšnimi vprašanji ne boš prišel do pametnega odgovora. Ljudje ti bodo predlagali vsak sebi najljubši primerek...

Najprej določi svoje potrebe. Iščeš večji avtomobil? Udobnejši? Športnejši? Prestižnejši? Kakšen je tvoj proračun?

Napisal si močnejši motor? Do kakšne moči? Audija dobiš od 100 pa do krepko preko 200 konjev... Glede na to da zdaj voziš golfa 4 generacije imaš verjetno 90km motor (morda je celo SDI) karkoli boš izbral bo močnejše...

Skratka malce več natančnosti pri postavljanju vprašanj bo potrebno.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
ojnica
aka Sonček

Kraj: daleč še iz Vrhnike

Re: žiu!

Napisal/-a ojnica To jul 02, 2013 8:58 pm

Po potrebi, sam bi moral met karavana za take namene kot imam ibizo, ampak mi prov nč ni žal, da sem jo pred dobrimi dvemi leti kupil.
Prostor sploh ni problem, ampak je težava v tem, da se ne pospravi dodatno pritljago, avto je majhen za po mestu, parkiranje je zakon. Vožnja po ˝smrtnih˝ovinkih je več kot taprava, vsi ostane zadaj z raznimi karavani, večjimi avti :D
Najboljš ti je it pogledat pa vzet tistega, ki je najbolj ohranjen, pri passatih je tako, da imajo eni tud po 400.000km....na števcu vrjetno kakšnih 192000km.
Na trgu imaš polno prodajalcev, ki te čakajo z odprtimi rokami, da te v živo nategnejo, ti sam poglej prometno, tam se ponavadi vidi kolk časa je nekdo lastnik, če pa je sveža prometna lahko pričakuješ, da nekdo to preprodaja, ni pa rečeno.
Najboljš je vzet avto, ki ima servisno in le to preveriš na servisu, zank za ugotavljanje je dost.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov