tristan01 je napisal/-a:
PS: sem pozabil predlagati še Škodo Octavijo. 4x4 pogon bo na voljo v kratkem.
nebivedu je napisal/-a:Subaru forester dizel. Ga dobiš komot za tam okol 32 jurčkov novega. Pa imaš pravi 4x4 pogon (ne neke kvazi pogone).
mike133 je napisal/-a:Na Subaruje pozabi...to je samo za res slabe terene. Passat bo verjetno najboljša izbira.
tristan01 je napisal/-a:mike133 je napisal/-a:Na Subaruje pozabi...to je samo za res slabe terene. Passat bo verjetno najboljša izbira.
Od kod ideja da je Subaru le za slabe terene? Avtomobil ima res nekaj značilnosti pravih terencev - stalni simetrični štirikolesni pogon in lastnosti značilnih le za Subaru (boxer motor...), ki ima svoje pluse in minuse, vendar zaradi tega Subaruji niso le terenska vozila. Če izvzamemo drugačno zasnovo pogona je npr. Legacy ravno toliko terenca kot Audijevi Allroadi ali pa Passat Freetrack ali Volvo XC70 ali kakšen podoben križanec med karavanom in SUV.
LP Tristan01
mike133 je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:mike133 je napisal/-a:Na Subaruje pozabi...to je samo za res slabe terene. Passat bo verjetno najboljša izbira.
Od kod ideja da je Subaru le za slabe terene? Avtomobil ima res nekaj značilnosti pravih terencev - stalni simetrični štirikolesni pogon in lastnosti značilnih le za Subaru (boxer motor...), ki ima svoje pluse in minuse, vendar zaradi tega Subaruji niso le terenska vozila. Če izvzamemo drugačno zasnovo pogona je npr. Legacy ravno toliko terenca kot Audijevi Allroadi ali pa Passat Freetrack ali Volvo XC70 ali kakšen podoben križanec med karavanom in SUV.
LP Tristan01
zato ker se avto tako obupno pelje po cesti-avtocesti, kot da ima podvozje iz leta 1980...možak pa rabi avto za dolge proge!
gassa je napisal/-a:mike133 je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:mike133 je napisal/-a:Na Subaruje pozabi...to je samo za res slabe terene. Passat bo verjetno najboljša izbira.
LP Tristan01
zato ker se avto tako obupno pelje po cesti-avtocesti, kot da ima podvozje iz leta 1980...možak pa rabi avto za dolge proge!
Daj se enkrat usedi v enga novega Outbacka pa se malo pelji pa potem govori. Forester pač ni za 40.000km in več letno avtobahna.
GrEgEcN95 je napisal/-a:Sem pa odprt tudi za kakšne alternative...
GrEgEcN95 je napisal/-a:Potem sem pa videl 508 RXH, ki pa mi je vizualno izjemen. Tako da sedaj sem v nekakšni dilemi. 508 še nisem vzel na vožnjo in tudi ne poznam kako je z njihovimi motorji in predvsem kakšni so ti avtomatski menjalniki na Peugeotu.
Zato me zanima če kdo bolj pozna Peugeote in mi lahko poda kakšno mnenje.
Hvala in lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov