lisko je napisal/-a:Gledam ze lep cas avto net...en cas sploh ni blo kakega navadnega 1.9 dizla( kot moj). Poleg tega niti enga dti modela....ostalih pa komaj pescica....lan jih je blo dosti vec...kam so zginli? Dejansk na odpad al se vozijo in jih nocejo prodat?
lisko je napisal/-a:Razloz kaj vec? Ker prvic slisim, da bi renault mel tezave z zadnjo premo. Ce pa ze...pa pridejo puse 10-20 eur...
tristan01 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Razloz kaj vec? Ker prvic slisim, da bi renault mel tezave z zadnjo premo. Ce pa ze...pa pridejo puse 10-20 eur...
Pri Kangoojih je bil baje problem z amortizerji in je pri zadnji premi rada počila torzija. Zadeva se je rešila z drugim amortizerjem ki je delal v obe smeri in torzija ni več pokala. Se je pa kar nekaj Kangoojev uleglo na trebuh zaradi te okvare. V bistvu podobna težava kot pri drugih Renaultih kjer so pokale vzmeti.
Lp Tristan01
Badzo je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Razloz kaj vec? Ker prvic slisim, da bi renault mel tezave z zadnjo premo. Ce pa ze...pa pridejo puse 10-20 eur...
Pri Kangoojih je bil baje problem z amortizerji in je pri zadnji premi rada počila torzija. Zadeva se je rešila z drugim amortizerjem ki je delal v obe smeri in torzija ni več pokala. Se je pa kar nekaj Kangoojev uleglo na trebuh zaradi te okvare. V bistvu podobna težava kot pri drugih Renaultih kjer so pokale vzmeti.
Lp Tristan01
Pri katerih Renaultih to!?
maius28 je napisal/-a:Imel Megana 1.9 DTI (80 PS) . Eno leto le. Skoraj bankrotiral zraven. Lep je bil res imel veliko opreme, to pa je tudi vse. Sam ti pa itak veš vse popravit in uredit, tako, da je to zate super.
Moj se sedaj nekje pa Albaniji vozi (resno!!!!), če se še res. Edina svetla točka, je bila poraba, ki je znašala pod 4,5 l.
lisko je napisal/-a:Pocas bo zaradi potreb (odaljenost od sluzbe) in se cesa drugega, treba zacet gledat se enga dizla...
Jeep nardi sedaj piclih 5tisoc km letno (vozi ga punca) ampak casi se spreminjajo...tako da ali bo sel na stran kot tretji avto (za vikende,offroad izlete,vleko prikolice...) ali bo sel v prodajo (zadnja opcija).
Gledam pa lagune ali megane. Pogoj je DTI motor, katerga z lahkoto porihtas. Zanimajo me izkusnje s tema dvema voziloma. Cene so priblizno enake...
Torej kaj ima kter vec...v cem je bolsi...prostornost...
Po forumu brska: alexwell, Google Adsense [Bot] in 13 gostov