igorzz je napisal/-a: Pri yarisih, ki so zunaj že celo večnost, ponudba rabljenih ni prav ogromna, kar si razlagam tako, da so lastniki yarisov (sam sem med njimi) zadovoljni s svojimi konjički.
igorzz je napisal/-a:Zdravo,
se zdi komu čudno, da je na netu kar precej ponudbe rabljenih VW up!-ov? Se komu sanja, zakaj? Se jih ljudje naveličajo zaradi velikosti, smotanega odpiranja sovoznikove šipe, ali je z avtom narobe kaj drugega? Pri yarisih, ki so zunaj že celo večnost, ponudba rabljenih ni prav ogromna, kar si razlagam tako, da so lastniki yarisov (sam sem med njimi) zadovoljni s svojimi konjički.
uros11 je napisal/-a:Saj je luškan avtič, zadnjič se mi je postavil na prehitevalni pas na vrhniškem klancu in sem podoživel, ko sem enih 20 let nazaj jaz isto naredil z lupotom. Enih 100, morda celo kakšen km, je uspel iti gor s 3 dedci v njem.
Suicidal je napisal/-a:Vidim, da ni nobenega uvoženega... drugače bi lahko obstajala možnost, da so iz hrvaških rent-a-carjov, ker sem jih z registrsko DA na cesti videl že nešteto. Npr. v Dubrovniku, je vsak drug avto UP...
RedBaron je napisal/-a:Up je res strogo namenski mestni avto. V SLO pa nimamo nekih velemest, pa tudi glede na trenutno situacijo nam standard ne dopušeča da bi meli doma 3 avte, vsakega za svoj namen. ZAto pač folk raje kupi golfa, al pa octavio, rapida.... (ali kaj drugega v tem rangu), ker so bolj univerzalni od teh micro avtov, pa ga koristi za vse potrebe.
~toMmy~ je napisal/-a:
Ne bi se strinjal, da je "strogo namenski mestni avto", prevozim cel kup nasih "vukojebin", ki jih, roko na srce, ne manjka in pri nas je izven mest ogromno ljudi, ki imajo majhen parking/garazo, ozke ceste, skromne potrebe glede avta, delajo letno malo kilometrov in izjemoma vozijo na relacije. Problem je, ker se pri nas raje kupi "najvecji" mozen avto za razpolozljiv denar, kot manjsi, bolj primeren avto z nekaj vec opreme ali pac enostavno cenejsi. up! ima to prednost, da je kljub majhnosti dovolj velik tudi za "mocnejse" voznike in iz tega vidika ni "zasilni" avto.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov