Tilen18 je napisal/-a:morda pa te kakšna škoda superb prepriča![]()
Daedalus je napisal/-a:Meni je pa to malo čudno, da kupuješ rabljen A6 za 10 jurjev, in potem gledaš na vsak deci porabe in te tistih 150€ cestnega nadomestila več tako moti. Če so dohodki dovolj nizki, da te skrbi za te stroške, si ne kupuj takšnega voza - pri takšnem rabljenem avtu te lahko zelo hitro udari po žepu za jurja in več. Vem, beden predlog, ampak meni takšno ravnanje ni niti malo logično. Avte bi moral folk VEDNO kupovati s konkretno rezervo, tako v nakupni ceni kot v stroških vzdrževanja. Ne pa da se potem sekira kje za gume vzet (in potem vidiš takšne avte na Sava S3, poleti!), pa kam na izlet da ne bo preveč dizla skurlo. Pa registracije na 12 obrokov, ker drugače ne bo za kruh.
Pardon na moraliziranju, ampak si ne morem pomagat.
Gyga je napisal/-a:Pusti ti sosede, ki ti bodo zavidali zaradi 4ih krogov in se raje stegni za rabljenim 140KM CR Superbom Combi, ki bo za malo več denarja:
- verjetno manj zgonjen
- primerljivo prostoren
- bolj ekonomičen glede vzdrževanja (poraba, servisi, gume)
- mlajši
- glede na težo a6 primerljivo zmogljiv
- približno enako opramljen (brez navi verjetno)
- (verjetno bo imel še kdo kaj za dodati)
Daedalus je napisal/-a:Ne pa da se potem sekira kje za gume vzet (in potem vidiš takšne avte na Sava S3, poleti!), pa kam na izlet da ne bo preveč dizla skurlo. Pa registracije na 12 obrokov, ker drugače ne bo za kruh.
Gyga je napisal/-a:mimogrede... INFINITI bo zgleda zamenjal svojega za TT-ja :P
vw=maloparadostavoza je napisal/-a:Hvala vsem za dosedanja mnenja.
Zadeva je taksna da bi si tudi jaz zelel 3.0 razlicico z odlicnim quattro pogonom (ga ima znanec in je res dober avto), vendar se danes gleda na vsak liter pri porabi ter registraciji in resnicno ne potrebujemo takega avtomobila. Glede quattra pa takole. Svaka cast audiju da je razvil tak pogon, vendar naj objasnim moje razmislanje. Leto ima 12 mesecev in recimo da so od tega 3je res pravi zimski meseci s prisotnostjo snega na cestiscu in poledic (kar je res ze veliko in to ni ravno vsako zimo), kar pomeni da bo meni prekleto prav koristil pogon le 3 mesece, to je 1/4 leta! Ostale 3/4 leta pa bo zadnii diferincial letel za brezveze, ker bi se prav tako normalno vozil s sprednjim pogonom in to s kaksnim litrom ali celo manj porabe. + tega je tukaj se drazje zavarovanje zaradi moci 3.0 motorja. In na taksen nacin sem dojel da za razliko, ki jo bi z rocnim menjalnikom, sprednjim pogonom, in zavarovanjem na leto prihlanim, raje peljem druzino na kaksen dopustek ali izlet
Glede passata pa takole. Je super avto ni kaj. Sicer malo manjsi in manj udoben kot A6. Tudi motor je dovolj mocan in poraba je dobra. Vendar se zopet pojavi to, da so slabse opremljeni kot A6 (ampak to se ni toliko zivljenskega pomena), kot to da ga ima (pa brez zamere, ne zelim nikogar uzaliti) ze vsak "kmet". Od taksistov pa do pleskarjev. In si sedaj res zelimo A6 in ne passata, hkrati pa ne potrebujem vrh od ponudbe A6 v solveniji, temvec le cimbolj poceni varjanto glede vzdrzevanja s solidno mero opreme (tempomat - ker ga resnicno rabim, barvna navigacija ter bi-xenon. Ce so pa zraven se kaksni nastavljivi kolenski deli sedezev ali elektricno nastavljivi sedezi, kaksno stresno okno, parkirni senzorji ali se kaj drugega pa tudi nic ne skodi)
Se vedno pa nisem dobil odgovora glede vasih izkusenj z Avto Cesar?
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov