thunderbolt je napisal/-a:Trije otroški sedeži v drugi vrsti so zelo relativen izziv, v največji meri odvisen od tega, kakšne otroške sedeže imaš.
GoGo je napisal/-a:thunderbolt je napisal/-a:Trije otroški sedeži v drugi vrsti so zelo relativen izziv, v največji meri odvisen od tega, kakšne otroške sedeže imaš.
Pri velikih monovolumnih ne. Če pa gledaš manjše (kot npr. mazda5, pa je to problem...).
Sam bi mogoče avtorju sugeriral še Chrysler Voyager. Meni osebno najbolj všečen (sem si lastil več generacij sharanov (galaxyjev) in voyagerjev, pa so mi slednji udobnejši, uporabnejši itd....) Je pa res, da v primerjavi s konkurenti porabi nekaj % več...
Marsovček je napisal/-a:Buđet je okrog 15k, ki so na kupčku, s kako obliko financiranja/kredita/whatever se pa lahko še "poljubno" poveča. Mazda 5 je sicer lep avto, ampak moj pogoj so trije otroški sedeži v drugi vrsti, kar naj bi bilo pri njej težje izvedljivo.
Marsovček je napisal/-a:Multivan bi bilo že pretiravanje s prostornostjo; poleg tega ga nimam kam parkirati. Voyagerja sem sicer gledal, vendar me znamka s servisi, ki jih prešteješ na prste ene roke ne zanima. Nekaj podobnega že imam doma.
Touran ni cenejša varianta Sharana, temveč je to manjši avto (no, je seveda tudi cenejši, ampak saj veš kaj hočem povedat).spektr je napisal/-a:Kaj pa cenejša varianta sharana..touran?
spektr je napisal/-a:Kaj pa cenejša varianta sharana..touran?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov