strittko je napisal/-a:res je, načeloma avto uporabljam po AC na relaciji KR-LJ, preglednost nad dogajanjem mi je bolj bonbonček, udobej pa ima pri meni kar težo. Oba sta mi kar všeč, moti me edino da pri Insignii vsi povprej "pljuvajo" po elektroniki zaradi katere se očitno znaten odstotek atov pelje na servise, pri BMW pa se na veliko omenjajo križin in težave pri N47 motorjih. Zakaj že??? Je tako težko opraviti menjavo olja na 15000km recimo? In veriga- ob normalnem vzdrževanju verjetnone more odmagliti tako hitro.
Za oba avta nekako menim da st adobra tudi pri motorjih.
Tu an forumu bi rad dobil mnenja iz prvih rok, kako ej z avtom, lega, poraba, katere so najpogostejše napake ali težave...skratka tisto, kar me bo odvrnilo od ponovneg anakupa francozaTa za vraga dela dokaj v redu.
gasolinedream je napisal/-a:...Gleda se nov avto ali rabljen? Insignia bo za enak denar pač mnogo novejša, pa pomogoče tudi manj zgonjena - če gledamo stereotipe.
INFINITI je napisal/-a:Ne da se mi na predolgo pisati ampak če gre za po ohranjenosti primerljiv avto (oprema,motor je tvoja stvar) - ma definitivno BMW, pa me značke ne zanimajo - vozim Škodo Superb z ponosom, ker je dober avto in služi svojem namenu.
ban je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ne da se mi na predolgo pisati ampak če gre za po ohranjenosti primerljiv avto (oprema,motor je tvoja stvar) - ma definitivno BMW, pa me značke ne zanimajo - vozim Škodo Superb z ponosom, ker je dober avto in služi svojem namenu.
K ga ne prodajaš pa kupuješ TT?
Gosic je napisal/-a:O BMW-ju ti nimam kaj povedati, lahko pa ti delim mojo kratko izkušnjo z Insignio.
Vozil 2.0 CDTI 160KM. Avto čričkast že pri 12.000km.. Motor je za težo kar eksploziven, vožnja je bolj trda. Osebno bi se nagibal k Mazdi 6.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov