.com je napisal/-a:golf 7 je predrag oz. precenjen... pri taki opremi boš moral za golfa odšteti tam nekje 25-28.000eur, pri konkurenci pa za tak denar dobiš maksimalno opremljenega...
ima pa najboljši motor(npr. 2.0tdi 150km) med zgoraj naštetimi in najboljši menjalnik...
to je nakratko to...
Bat_zajla je napisal/-a:Navigacija v meganu se nemore primerjat z golfovo. Golfa vzameš brez navigacije in greš v trgovino po najcenejšega tom toma, pa si na istem. Drugače pa octavia tud ni slab predlog.
srcnik je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:Navigacija v meganu se nemore primerjat z golfovo. Golfa vzameš brez navigacije in greš v trgovino po najcenejšega tom toma, pa si na istem. Drugače pa octavia tud ni slab predlog.
Eh, tisti tom tomi so falus, pa na šajbo limat, pa kabli, pa skrivat, da ti ga kdo ne ukrade... Ni to to
matejxx je napisal/-a:srcnik je napisal/-a:Bat_zajla je napisal/-a:Navigacija v meganu se nemore primerjat z golfovo. Golfa vzameš brez navigacije in greš v trgovino po najcenejšega tom toma, pa si na istem. Drugače pa octavia tud ni slab predlog.
Eh, tisti tom tomi so falus, pa na šajbo limat, pa kabli, pa skrivat, da ti ga kdo ne ukrade... Ni to to
Sploh ne razumem zakaj se komu splača dati za navigacijo skoraj 1000€, če jo pa dobiš skoraj zastonj(100€). Kolikokrat se pa uporablja navigacija, da bi jo res moral imeti vedno v avtu. Sem zelo veliko na cesti in sem veliko vozil tudi po drugih državah, pa sploh ne uporabljam navigacije. Kaj je res tako težko malo po tablah pogledat, pa vedno najdeš pot do tja kamor greš?
Prav tako pa tudi ne razumem, da kdo plača avtomatski menjalnik, ki ti nato samo uniči užitek v vožnji.
Pa ne vem kako si prišel do tega, da te pride Megan dražje od Golfa. Renaulti so zelo znani po tem, da dajejo velike popuste, tako da skoraj ne morem verjeti, da je res Megan dražji.
For je napisal/-a:Z obe številki si šel malo v skrajnost. Niti je tiste zmeraj jurja, niti je tale 100 €.
100 € je še za karte premal, če govorimo o legalni navigaciji.
Že dolgo časa uporabljam Garmina in redno posodabljam. Vse imam legalno...
Kolikokrat?
Jaz jo res veliko uporabljam ...vsepovsod kjer nisem 100% prepričan da vem kam moram. Kuća-Poso seveda ne....Ko se enkrat navadiš ne razmišljati o tem (kot moja žena, ki je zmeraj pametnejša od Garmina
![]()
) kam in kako je treba priti do cilja, je res čudno če je nimam ....sem čisto zgubljen.
![]()
Ti me spominjaš na mojega tasta (malo čez 70 let) ki enako govori, ampak te tehnične novotarije so mu špansko selo in tako pač prikriva da ga je čas povozil ....![]()
Avtomatski menjalnik je poezija ko se enkrat naveličaš vožnje kot takšne, in ti avto služi kot sredstvo od točke A do točke B. Še posebej v večjih mestih ko rabiš eno uro za dva-tri kilometra, in 658 krat pritisniti sklopko, in 658 krat dati v prvo, in 658 krat dati v drugo .....![]()
Gosic je napisal/-a:Statistično gledano, sta Megane in Golf tudi najbolj priljubljena pri tatovih.
bluesman je napisal/-a:Kar zadeva cen, sem pri meganu naletel na trgovca, ki je očitno mislil, da ne znam uporabljati interneta. Zdaj je stvar postala jasna, Renault je najcenejši in to kar precej. Čakam še na škodo, da dobim ponudbo potem pa bo padla odločitev.
Glede navigacije in avtomatskega menjalnika: Za doma od Ptuja do Mb je res ne rabim (čeprav je lažje najti kako ulico s GPS-om), rabim pa jo za potovanja po tujini. In to kar precej. Avtomatski menjalnik kvečjemu (vsaj pri meni) pripomore k užitku v vožnji. O užitkih, ki jih je nekdo imel v mislih pred mano najbrž govori o takih, ki jih bom iskal na dirkalni stezi. Užitka v prestavljanju jaz nekega ne vidim.
J.McLane je napisal/-a:Kaj pa Auris TS? Če ti je prioriteta avtomatski menjalnik potem moraš sprobat hibrida, ki ga dobiš za 21.000 €.
Vem da počasi že težim s tem Aurisom, ampak mi je zanimivo, da nihče ne pomisli nanj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov