Cefizelj je napisal/-a:Na banki verjetno res slabe. Pri šverotih/avtosalonih pa dobre, rabiš zadnje 3 plačilne liste, nato pa je vse odvisno od tega ali obrok plačila presega zakonsko določeno mejo, se pravi ali ti na koncu, ko ti odbijejo leasing ostane na računu minimalna plača vsak mesec ali ne. Vprašanje pa je če je to pametno.
M3-E92 je napisal/-a:Saj leasing se vzame pri avto hiši to pa tako ali tako gre preko banke. Se bom pozanimal pri eni avto hiši pa zgleda da bom tako najbolje videl.
Moja bruto plača znaša 650€, neto pa rahlo čez 700€. Nameravam pa vzeti leasing na 7 let.
M3-E92 je napisal/-a: Moja bruto plača znaša 650€, neto pa rahlo čez 700€. Nameravam pa vzeti leasing na 7 let.
M3-E92 je napisal/-a:Moja bruto plača znaša 650€, neto pa rahlo čez 700€.
M3-E92 je napisal/-a:Je 50 samo, ker mam samo 14km vse skupaj potnih stroškov, malce ni, tisto kar je pa nedeljsko delo itd. je pa tako malo da se ne splača omenjat.. Torej s porokom bi dobil na primer 15000€ lizinga? Avto nameravam pripeljati iz Nemčije in me tudi zanima kako je z davkom tukaj?
M3-E92 je napisal/-a:S porokom naj bi šlo, je pa že znanec z isto plačo kupil audija za 17,000€ na 7 letTudi z nemčije pripeljan..
M3-E92 je napisal/-a:S porokom naj bi šlo, je pa že znanec z isto plačo kupil audija za 17,000€ na 7 letTudi z nemčije pripeljan..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov