jaz983 je napisal/-a:Aja pa še to... Kva pr fiatu pomen ojačano podvozje? Ker ni nikjer nič razloženo. Bi pa blo neki dobr če ima kak učinek za zašćito podvozja za vožnjo po makadamu, ker se krneki vozm po njem.
Ojačano podvozje ne pomeni zaščite za vožnjo po makadamu.... To je pač fraza, ki jo prodajajo ( vsaj so jo ), da ima avto ojačano podvozje ( trše fedre, torzijo.... bla bla bla ). Pri večjih ( jumper, boxer in druščina) pomeni, da ima zadaj namesto enega lista torzije dva. Kako pa se to gleda pri malih dostavnikih pa žal ne vem. Povprašaj prodajalca..... me res zanima kake buče ti bo prodal. Tko so meni prodali avto, ki ga nisem želel... zato pazi kaj kupuješ in kaj dobiš.
Kar se tiče podaljšanih dostavnikov imaš mislim, da na voljo samo kanguja, doblota in caddy-ja. Caddy absolutno predrag.... kangoo maxi al kako je se za moje pojme pelje katastrofa... sploh na avtocesti. Tukaj res zmaga doblo, ali kot je nekdo omenil opel combo. Sicer ne vem ali je combo tudi podaljšan ampak sta pa identična razen znamke in malenkosti.
Citana bi pa se sam ognil, ker je to itak kangoo samo, da je dražji in pomoje slabši. Kljub temu, da je merkla......
lp