mropc je napisal/-a:golf 4 je za 4 osebe zelo nepraktičn.
če bi že moralo biti nekaj v VW group bi izbral kakšno ibizo ki ni toliko dolgočasna kot golf4
.com je napisal/-a:mropc je napisal/-a:golf 4 je za 4 osebe zelo nepraktičn.
če bi že moralo biti nekaj v VW group bi izbral kakšno ibizo ki ni toliko dolgočasna kot golf4
mislim kaj
lahko podaš še bolj butast odgovor
![]()
golf 4 je za 4 osebe zelo nepraktičen? a ibica, ki je manjši avto pa ni?![]()
če že ne misliš pomagat človeku pri izbiri, bodi vsaj tok fer pa ne nabijaj v tri dni![]()
golf 4 ... praktično ga lahko šraufaš sam... če ti uspe najti kakšen 1.9 TDI motor ali če nisi zahteven SDI , pa si zmagal
mropc je napisal/-a:.com je napisal/-a:mropc je napisal/-a:golf 4 je za 4 osebe zelo nepraktičn.
mislim kaj
![]()
če že ne misliš pomagat človeku pri izbiri, bodi vsaj tok fer pa ne nabijaj v tri dni![]()
golf 4 ... praktično ga lahko šraufaš sam... če ti uspe najti kakšen 1.9 TDI motor ali če nisi zahteven SDI , pa si zmagal
Da v golf 4ki komot sedijo 4jekot sovoznik sem imel koleno oprto v armaturo, kolega pa koleno v mojem sedežu. če hočš odpreti sopotnikov predal moraš iti iz vozila
.. Oprosti ampak polo 6n ima več prostora
ojnica je napisal/-a:Malo večji avto potem nastane problem pri vsem pri parkiranju pri vožnji čez ozke ceste.
.com je napisal/-a:mropc je napisal/-a:.com je napisal/-a:mropc je napisal/-a:golf 4 je za 4 osebe zelo nepraktičn.
mislim kaj
![]()
Da v golf 4ki komot sedijo 4jekot sovoznik sem imel koleno oprto v armaturo, kolega pa koleno v mojem sedežu. če hočš odpreti sopotnikov predal moraš iti iz vozila
.. Oprosti ampak polo 6n ima več prostora
sorry, nevem koliko si visok, vendar jaz s svojimi 190cm+ in 100kg+ normalno sedim kot sovoznik pri prijatelju![]()
ampak zastopim, jaz sem majhne narave
ojnica je napisal/-a:Valda jih nč ne mot, če pa ti nasprot pride po delno mojem pasuto sem zadnjič doživel, ampak mam avto k je ozek....špegu, ograja nekaj cm.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov