W3s7_S1D3 je napisal/-a:Kaj pa trojica Jumpy/Expert/Scudo? (ima kdo kakšne izkušnje z njimi in zna primerjat s Trafficom?)
Gricko je napisal/-a:bremze kar pridno papa........
Drugače pa lušten za vozit ( 115), dobra lega, zelo solidna poraba, dokaj prožna mašina, obračalni krog za moje pojme čist ok, za parkirat ni problema, največji minus ( da bi ga imel za osebni avto ) mi je notranjost.....čist tovorno vozilo, trde plastike, oblika..........
.........vozi tudi 105, ki pa je za moje pojme prešvoh.....
Pozor na ogrevanju (prezračevanju) ......v Amsterdam smo šli pozimi....spredaj je blo vroče za pop..., zadaj so / smo zmrzovali....verjetno obstaja tudi kaka različica, ki ima prezračevanje bolje porihtano...naš passenger je imel bolj ali manj vso ventilacijo le spredaj, zadaj pa
Badzo je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:bremze kar pridno papa........
Drugače pa lušten za vozit ( 115), dobra lega, zelo solidna poraba, dokaj prožna mašina, obračalni krog za moje pojme čist ok, za parkirat ni problema, največji minus ( da bi ga imel za osebni avto ) mi je notranjost.....čist tovorno vozilo, trde plastike, oblika..........
.........vozi tudi 105, ki pa je za moje pojme prešvoh.....
Pozor na ogrevanju (prezračevanju) ......v Amsterdam smo šli pozimi....spredaj je blo vroče za pop..., zadaj so / smo zmrzovali....verjetno obstaja tudi kaka različica, ki ima prezračevanje bolje porihtano...naš passenger je imel bolj ali manj vso ventilacijo le spredaj, zadaj pa
Kdo papa bremze? In kaj pomeni zate papnje bremz? Bremze papa človek z načinom vožnje in pa sam režim kje je avto vožen.
Gricko je napisal/-a:avto papa premze.....
Seveda je odvisno od načina vožnje, ampak glede na to, da je kombi ( torej namenjen prevozom.....naš je pač tovorni), mi imamo notri nekaj servisne robe, ki se stalno vozi notri ....sicer ni lih ful teža, ni pa prazen avto.......in ja, bremze se dokaj pogosto menjajo....če je za to vzrok dodatna teža, to pomeni da niso lih najbolje deminzionirane.......
Gricko je napisal/-a:nisem rekel, da so zavore slabe.....tako kot praviš, tudi sam nisem imel nikoli problemov z ustavljanjem. Pravim samo, da jih hitreje pobira
Naš jih ima cca 200k km...spredaj so novi diski že eno leto, zadaj so novi diski 10 dni....vmes pa je bilo par kompletov ploščic .
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov