Napisal/-a ejsim Po nov 04, 2013 10:30 pm
Kaj pa vem.. ravno v tem je stvar.. Clovek se razvadi. Osebno bi gledal grand. Naceloma je tudi navadni dovolj velik, pa tudi zadnji sedezi se pomaknejo naprej.. Ampak ce imas kasneje recimo 2 otroka... Otroski vozicek, pa kaka rezervna torba, pa se kako kolo od starejsega otroka... Sej se da, ampak si bolj na komot. Odvisno pa je seveda, koliko si/ste aktivni. Litraza v scenicu ni majhna, ampak je prtljaznik za razliko od Meganea karavan krajsi, ampak visji. Pri vozickih ti visina sicer prav pride, ampak je bolj kot visina, po mojem mnenju, pomembna dolzina. Jaz recimo imam karavana in dam npr kako torbo in ostale stvari, ki jih ne bom rabil socasno z vozickom, takoj za sedeze v prtljazniku, po temi pa vozicek. Tako recimo odprem prtljaznik in vzamem ven vozicek, brez da bi druge stvari jemal ven, premikal itd.
Dobro..sej pravim.. to je ze dlakocepstvo in stvar razvajenosti. Jaz bi trenutno najraje vzel ravno kalega Grand Scenica, Tourana, Caddyja.. ipd. Ceprav so mi tudi karavani s svojimi prednostmi se vedno vsec. Seveda je poleg razvajenosti tudi stvar potreb. Z zeno in otrokom, sva stalno "v gibanju" in dostikrat vzameva dodatne rezervne stvari, pa vcasih pobereva tudi zenine starse in gremo skupaj kam ipd.. in kar hitro postane tesno.