Pozdravljen.
Moja kolegica ima točno takšen avto, s tako opremo in enakim motorjem, le da je leto dni starejši.
Avto sicer dela OK, letos so posodobili elektroniko v računalniku, ker je hladen kar močno cukal in se "zaletaval". Sedaj dela normalno. Poraba je zmerna, ni preveč visoka. Avto se sicer največ časa vozi po mestu, od časa do časa pa tudi kakšna relacija (do 120 kilometrov). Meni osebno vse, kar je na tem avtomobilu všeč in uporabno, je vetrobransko steklo Zenith ter oblika avta. Ostalo pa je pod ? (vsaj zame).
Ona je kar malo razočarana nad njim. Prevoženih nekaj več kot 30000 kilometrov, pa je zamenjala že obe sprednji žarnici za kratko luč, in to dvakrat. Materiali, ki so uporabljeni v notranjosti, niso preveč kvalitetni. Plastika je kar precej cenena. Tudi zunanjost avtomobila je dokaj mehka. Vzmetenje je tudi mehko. Aja, še ena nevšečnost. Lansko zimo ji je kar zlomilo sprednjo kolotečno plastiko - samo od sebe. Očitno je slaba kvaliteta. Rekla je, da nikoli več ne bi kupila takšnega avta in je nad njim kar malo razočarana. Prednost je to, da ga ima "od novega" in ve, kakšen avtomobil ima. Servisi so cenovno dokaj zmerni. Jaz ti svetujem ogled še kakšne druge znamke. Verjetno so malo dražji, ampak z razlogom.
Upam, da sem ti/jima kaj pomagal z izkušnjami "iz prve roke", saj sem ga tudi sam kar precej vozil.
PS: mimogrede, ta iz tvojega linka nima senzorja za dež (vsaj piše, da ga ima), ker so ga imeli le v paketu Exclusive, pa še to za doplačilo. Ker če bi ga imel, bi imel tudi samozatemnitveno vzvratno ogledalo ter LED diode v notranjosti - po sredini stekla Zenith. Toliko.
Lp.