miraldinjo je napisal/-a:Letno res naredim okoli 30k no v letu 2013 sem jih 25k kilometrov.
Trenutno vozim Ford Fiesto mk4 l1998, katere imam počasi dovolj saj je čisto brez dodatne opreme in je postala res neudobna za vožnjo pa še sileni bloki, volanski drog in izpuh so za zamenjat![]()
Potem mislite, da Opel Vectra ni dober nakup?
Samo kaj, ko mi je ta avto res všeč(kljub starosti ima lepo obliko) in za do 1000Eur ni ničesar pametnega za kupit kaj več denarja pa tudi nimam![]()
Nebi pa si rad nakopal previsokega stroška z raznimi popravili na vozilu.
Kateri pa je boljši motor za vzdrževanje 1.6 ali 1.8?
Je poraba bencina pri vectri velika?
Drugače mi pa tale izgleda lepa:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=787 ... 6V%20KLIMA
Kilometri so pa verjetno prevrteni kakor pri večini avtomobilov
Beri je napisal/-a:Prvo se treba pozanimati čigav je motor 1.6 , ker Opli nimajo svojih mašin.
Beri je napisal/-a:Prvo se treba pozanimati čigav je motor 1.6 , ker Opli nimajo svojih mašin.
........
Do sedaj je večji strošek bil menjava zavornih diskov komplet in ploščice ter pakne ročne 200 eur, druge težave do sedaj so bile sam "drobiž",
preriban kabel v vratih, posledično ni delalo centralno in dvig stekla, kar se pogosto dogaja zaradi zasnove avta, cena 20 eur,
Ugotovil da pušča raztezna posoda, nova stane 17 eur kopija.
Stabilizatorji, vsi 4je, cena dobrih 10 eur komad
kolesni ležaj, cena nekaj okoli 60 eur
Pri teh Oplih so problem puše zadnjega mosta, ker klopotajo, material je poceni, delo je dražje. Kar radi crknejo tudi ležaji amortizerja, ki pa so spet samo 15 eur, vendar je potrebno demontirati amortizerje v celoti. Potem pa so tukaj razne cevi, ki z leti preparijo, in lahko povzročijo sive lase......
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 23 gostov