Ivan36 je napisal/-a:Še enga najdu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=779 ... ow=1&avto=
hp6715s je napisal/-a:OFF: Ivan36 kaj ti to prodajaš? Lahko na ZS.
ON: Bom še jaz iskoristil tole temo. Tudi sam kupujem Focusa že en čas. Najraje bi mel 1.8 tdci. Dizlov s slovesnkim poreklom NI! od vseh 130 dizlov na avto.net jih je 20 slovenskih. Ko dodam še buđet (5-6 k€) in 1.8 motor ostaneta 2 z 200.000 + km, JAOOO!Vzel bi tudi cenejšega, lepo ohranjenega MK1, a tudi tega ni!
ČEPIN d.o.o.
Celjska cesta 49
Vojnik
hp6715s je napisal/-a:
ON: Bom še jaz iskoristil tole temo. Tudi sam kupujem Focusa že en čas. Najraje bi mel 1.8 tdci. Dizlov s slovesnkim poreklom NI! od vseh 130 dizlov na avto.net jih je 20 slovenskih. Ko dodam še buđet (5-6 k€) in 1.8 motor ostaneta 2 z 200.000 + km, JAOOO!Vzel bi tudi cenejšega, lepo ohranjenega MK1, a tudi tega ni!
Gosic je napisal/-a:Če je umirjena voznica, ji bo tudi 'klinično' mrtev 1.4 čisto dovolj. Osebno se včasih vozim tudi z Cliotom 1.2, ki ima 60KM če se ne motim ( imam pa 115KM CRDI dizla, ki je praktično gledano raketa proti 1.2) in mi je čisto uredu za vozit. Omejitve ravno tako dosežeš, za neko Shumaherjeva prehitevanja pa pač ni.
TrijoAdijo je napisal/-a:hp6715s je napisal/-a:
12 let star karavan MK1, 1.8 TDCi z REALNIMI 227.000 kilometri s slovenskim poreklom bi te zanimal? Ker če pridem s prodajalcem na glih s ceno, bo moj focus naprodaj.
J.McLane je napisal/-a:Se ne strinjam, vsak še tako podhranjen avto bo čisto suvereno dosegel tisto omejitev 90 kmh na regionalki, psihološki vpliv hitrosti bolj naredi velikost in zvočna izolacija avta. Druga stvar je pa prehitevanje, ampak oseba tipa moje tašče/mame se ne loti prehitevanja, razen če gre za traktor s 30 kmh.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov