abbe je napisal/-a:napiši svoj avto na njega a ko se proda ma on denar in je.
INFINITI je napisal/-a:Moral bi vam še povedati, da teh 30% je ravno od prodaje sedanjega vozila - toliko mi namreč ostane ko povrnem preostanek kredita, ki sem ga imel za sedanje vozilo.
Torej nima smisla oz je brezveze da sedanjega zastavljam. Preostalih 70% lahko poplačam šele konec meseca, ker pa čakam da mi dobim denar od ene druge zadeve, ki pa je vezan do tistega datuma in pač ni možno prej dobiti keš.
Klinc je v temu, da imam kupca, ki bi definitivno rad kupil moj avto takoj, vendar sem potem brez vozila v tem vmesnem obdobju - on se pa mojega avtomobila ne upa že sedaj zaarati in počakati dva tedna da mu ga dokončno prodam.
Aja "novi" avto kupujem od neznanca, ki je povrh vsega še nek napol trgovec - če bi ga poznal bi bilo lažje - on nekaj govori bomo potem kasneje prepisali ipd, vendar se mi zdi da še sam ne ve kako pa kaj v temu primeru.
Leasingov, kreditov ipd pa ne mislim več jemati.
Zmaj78 je napisal/-a:Hm, kar zapletena situacija. Jaz osebno bi takoj prodal tvoj trenutni avto zainteresiranemu in neučakanemu kupcu (kako že pravijo; "bolje drži ga, nego lovi ga"), pa se tistih nekaj dni magari vozil s kakšnim poceni najetim vozilom ali izposojenim od kolegov, znancev ali družinskega. S tem se verjetno razreši marsikatera dilema v dani situaciji.
INFINITI je napisal/-a:NImam te opcije ampak če nič drugega bo konec meseca pri njemu če ne bo prej že kdo od naročenih oglednikov kupil oz dal aro.
adis je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:NImam te opcije ampak če nič drugega bo konec meseca pri njemu če ne bo prej že kdo od naročenih oglednikov kupil oz dal aro.
koelga a daš link kaj prodajaš? lahko na pvt.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 12 gostov