ma_hi je napisal/-a:Kaj gre tukaj najverjetneje za ciganska posla?
ojnica je napisal/-a:S tem člankom so samo dokazalo, kako slabo delajo policaji, sodstvo tam dol, poglej poglej, mislim ej kako se sami v drek mečejo. Članek bi bil nepotreben, če bi ukrepal in take zaprli te nadlegovalce za leto-dve.
Človek se danes lahko sam![]()
![]()
kar pa je obratno in žalost ko nič sluteči izgubijo delo v firmi
![]()
primozek68 je napisal/-a:ojnica je napisal/-a:S tem člankom so samo dokazalo, kako slabo delajo policaji, sodstvo tam dol, poglej poglej, mislim ej kako se sami v drek mečejo. Članek bi bil nepotreben, če bi ukrepal in take zaprli te nadlegovalce za leto-dve.
Človek se danes lahko sam![]()
![]()
kar pa je obratno in žalost ko nič sluteči izgubijo delo v firmi
![]()
Ti si prav polpismen, a ne? Ne znaš sestavt enega berljivega stavka. Po moje imaš največ 3 razrede osnovne šole.
ma_hi je napisal/-a:Prav zaradi takih stvari kdaj pogrešam Jugoslovanske miličnike, ki so "udrli" v cigansko naselje jim dali lekcijo in tako je bil mir. Sedaj pa so bolj zaščiteni kot sibirski medvedi.
So glasni samo ko so v grupi, pa še takrat se jih da pošlihtat, če le ne stisneš pičke...
TrijoAdijo je napisal/-a:Jaz sem cel,živ in zdrav, služben avto pa tut ene praske nimaPa me pri vsakem obisku v katerem od njihovih naselij obstopi 10-15 odraslih...
yashica je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Jaz sem cel,živ in zdrav, služben avto pa tut ene praske nimaPa me pri vsakem obisku v katerem od njihovih naselij obstopi 10-15 odraslih...
Potem že nisi policajVerjetno kakšen socialni delavec
TrijoAdijo je napisal/-a:yashica je napisal/-a:TrijoAdijo je napisal/-a:Jaz sem cel,živ in zdrav, služben avto pa tut ene praske nimaPa me pri vsakem obisku v katerem od njihovih naselij obstopi 10-15 odraslih...
Potem že nisi policajVerjetno kakšen socialni delavec
Policaj ne, ono drugo pa tut ne :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov