Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

svašta...

Napisal/-a bravura Po okt 21, 2002 8:28 pm

Pa taka se ti ne zgodi vsak dan.....

Zdajle smo se vračali k frendu domov, v Ljubljano...zavija desno v ulico(nepregledno križišče), nasproti enako zavija še eden v isto ulico...kar naenkrat začne blendat, tulit....zavijemo v ulico in se ustavimo, kaj da je??? Frend stopi do drugega avtomobila, iz njega pa stopi parček v letih (beri: okoli 80 let) in oba kričita, da kaj zaboga tako počasi zavijamo v ulico in da je to njihova ulica, da so si jo v času ranjke Jugoslavije morali sami plačat........:D:D:D

Nič, drugič bo treba v ulico glih počes z ročno uletet...
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Re: svašta...

Napisal/-a Sale Po okt 21, 2002 10:15 pm

Bravura, da ni bil tale ata slučajno kaj temule podoben:

Slika

Ker to bi precej pojasnilo tale čuden fenomen :D :D ;).

Drugič pa ful ročno zategnit pa muzko tok naglas nabit, da bo šajbe ven metal. Tko se to dela - vidiš še 80 letniki to vejo :D.

BTW:tukile si lahko preberete mal več o tem možakarju s slike, ki ste ga upam prepoznali ;) : http://www.ddavid.com/formula1/stew_bio.htm
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Če okt 24, 2002 9:53 pm

bravura pravi:
Pa taka se ti ne zgodi vsak dan.....

Zdajle smo se vračali k frendu domov, v Ljubljano...zavija desno v ulico(nepregledno križišče), nasproti enako zavija še eden v isto ulico...kar naenkrat začne blendat, tulit....zavijemo v ulico in se ustavimo, kaj da je??? Frend stopi do drugega avtomobila, iz njega pa stopi parček v letih (beri: okoli 80 let) in oba kričita, da kaj zaboga tako počasi zavijamo v ulico in da je to njihova ulica, da so si jo v času ranjke Jugoslavije morali sami plačat........:D:D:D

Nič, drugič bo treba v ulico glih počes z ročno uletet...

:D:D:D:D:D:D

Kva je to..a po penzijonersko furate tm primorci al kva? :)

sam..:D:D:D:D..jst bi se zacel tko smejat pomoje

Uporabniški avatar
zazo
Moderator foruma

Napisal/-a zazo Pe okt 25, 2002 9:10 am

serzo.. ti bi reku.. ata.. pejt se z mano pelat.. bos vidu kwa je adrenalin :)

in pol po voznji bi ata reku... dej dej a temu ti praves divja voznja.. jest u tvojih letih sem se po hostah mim dreves vozu s svoj imiberultra sfriziranim 126 :D
http://www.avtoakustika.com (forum)
dB-drag Racing
Razred S1-2
SPL 146.9 dB

Uporabniški avatar
bravura
Uporabnik

Kraj: Ilirska Bistrica - okolica

Napisal/-a bravura Pe okt 25, 2002 8:56 pm

sergio...smejali smo se pol....ko nas je začudenje minilo...... najprej smo mislili, da bo težil, da ponavadi vozimo prehitro tam mimo:D, no zdej se bo treba sekirat da smo prepočasni;):D

EJ, ma s starimi je res adrenalinska vožnja... z mojim dedkom (ki je pri 87 še vozil!!) je blo zmeraj napeto, ma kaj napeto...našesto:)
Never drive faster, than your guardian angel can fly.

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ So okt 26, 2002 11:43 am

z mojo babico je pa zanimivo...k se v visje obrate tera k jst :D

sam ne da bi sli hitr...sam k tok kasnej salta... :D iz prve sele tm pr ene 5k.. :D:D

vroooom al the way ;)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So okt 26, 2002 8:17 pm

vi mate neke čudne familije.... moj stric je faca... tipo fura totalno uštimanega fičota abarth.... čisto na tleh.... avto gre nekih 230.. meni nič jasno kako ga je lahko tak uštimal... pol pa samo vidiš na avtocesti calibre pa take frike, ko jim blendaš, da se ti umaknejo tam pr 200... pa fičo mimo... pa skoraj oči ven padejo :)

hardcore
Slika

Uporabniški avatar
mmiki
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Re: svašta...

Napisal/-a mmiki Ne okt 27, 2002 9:45 pm

RegY pravi:
vi mate neke čudne familije.... moj stric je faca... tipo fura totalno uštimanega fičota abarth.... čisto na tleh.... avto gre nekih 230.. meni nič jasno kako ga je lahko tak uštimal... pol pa samo vidiš na avtocesti calibre pa take frike, ko jim blendaš, da se ti umaknejo tam pr 200... pa fičo mimo... pa skoraj oči ven padejo :)

hardcore

Ja, kaj taksnega pa bi bilo lepo imet. Da bi se lahko malo norca delal. AL pa se boljse: hrosca s porschejevo masinco. Ampak res samo za avtoceste. Raje ne razmisljam kaj bi bilo, ce bi v kaksnem ovinku s tem avtom zletel s ceste.
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov