Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco Po okt 27, 2003 3:49 pm

tigrica je napisal/-a:pa ne jokat no to se ne spodobi za fante takšne kot si ti

ja pa še nekaj dnar daj na banko DA GA NE ZAPRAVIŠ PREHITRO
lp tigrica

Denar je ze na banki, ga grem vezat za 3 mesece! To bo dovolj casa, da dobro razmislim kaj zelim in kaj hocem! ;)

Porabil nebom nic, upam pa da bom zraven se nekaj nasparal :lol:

LP ;)

P.S. Kako pa ves kaksen sem? (Drugace mas pa prav, big boys don't cry 8) )

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po okt 27, 2003 4:32 pm

Tud moje sozalje Daco....sj bo kmal bolš...
Js bom pa verjetno spomladi menjal...
LP

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To okt 28, 2003 8:33 am

Daco je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:pa ne jokat no to se ne spodobi za fante takšne kot si ti

ja pa še nekaj dnar daj na banko DA GA NE ZAPRAVIŠ PREHITRO
lp tigrica

Denar je ze na banki, ga grem vezat za 3 mesece! To bo dovolj casa, da dobro razmislim kaj zelim in kaj hocem! ;)

Porabil nebom nic, upam pa da bom zraven se nekaj nasparal :lol:

LP ;)

P.S. Kako pa ves kaksen sem? (Drugace mas pa prav, big boys don't cry 8) )

ne vem kakšen si samo poznem ta občutek ko prodaš avto denar daš na banko potem pa tri mesece prosiš kolege če bi te gdo kam pelu in se nobenemu nikamor ne da pa vsem si tečen pa še bi lahko pisala upam da ne boš imel take probleme
lp tigrica

Uporabniški avatar
Daco
Uporabnik

Kraj: Medvode

Napisal/-a Daco To okt 28, 2003 10:43 am

tigrica je napisal/-a:ne vem kakšen si samo poznem ta občutek ko prodaš avto denar daš na banko potem pa tri mesece prosiš kolege če bi te gdo kam pelu in se nobenemu nikamor ne da pa vsem si tečen pa še bi lahko pisala upam da ne boš imel take probleme
lp tigrica

Ma denar sem dal na banko za 3 mesece (sam so pa prasci, vse skup nic ne dobis ce imas denar 3 mesece pri njih! Sam je itak prekratko obdobje, da bi ga pametno obrnil), imas pa cisto prav glede kolegov in voznje... ceprav jaz nisem tak, da bi nekoga nekaj prosil. Sem raje doma, kot da cel vecer nekoga prosim! A imam na sreco nekaj kolegov, ki socustvujejo z mano in jim ni problem ce me peljejo kam. Drugace pa v skrajnem primeru grem v fotrovo garazo in grem z njegovim ven ;)

Kaj pa tebi bi se zdel tecen, ce bi te prosil da me kam peljes? :oops:

LP ;)

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica To okt 28, 2003 10:48 am

Daco je napisal/-a:
tigrica je napisal/-a:ne vem kakšen si samo poznem ta občutek ko prodaš avto denar daš na banko potem pa tri mesece prosiš kolege če bi te gdo kam pelu in se nobenemu nikamor ne da pa vsem si tečen pa še bi lahko pisala upam da ne boš imel take probleme
lp tigrica

Ma denar sem dal na banko za 3 mesece (sam so pa prasci, vse skup nic ne dobis ce imas denar 3 mesece pri njih! Sam je itak prekratko obdobje, da bi ga pametno obrnil), imas pa cisto prav glede kolegov in voznje... ceprav jaz nisem tak, da bi nekoga nekaj prosil. Sem raje doma, kot da cel vecer nekoga prosim! A imam na sreco nekaj kolegov, ki socustvujejo z mano in jim ni problem ce me peljejo kam. Drugace pa v skrajnem primeru grem v fotrovo garazo in grem z njegovim ven ;)

Kaj pa tebi bi se zdel tecen, ce bi te prosil da me kam peljes? :oops:
saj ti pravin da ni problema da poznam ta občutek ker sem bila že velikokrat v taki situaciji tako da ni problema
lp tigrica

LP ;)
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov