Nixxon je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:oprosti,samo jaz bi še vedno raje vzel novi avto brez klime kot pa zdrkanega rablenega z klimo!
Obstajajo tudi nezdrkani rabljeni s klimo. Brez zamere, če bi se ti tako odločil, potem je, v mojih očeh, nekaj narobe s tabo.
Patrik_A3 je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:oprosti,samo jaz bi še vedno raje vzel novi avto brez klime kot pa zdrkanega rablenega z klimo!
Obstajajo tudi nezdrkani rabljeni s klimo. Brez zamere, če bi se ti tako odločil, potem je, v mojih očeh, nekaj narobe s tabo.
kaj če pa je s tabo kaj narobe? Veš obstajajo/mo ljudje ko dajo več na novi avto,pri katerem veš kaj maš,ker žal pri rablenem avtu nena veš kako se je prej delalo z njim.
Pa jaz mam avto z klimo,ampak če nebi mel gnara za klimo,bi raje vzel novega brez kot pa stare jajce z klimo
AM je napisal/-a:Ja res je. Samo glej , vsak avto po večini, vsak majhen avto, ko ni noben luksus, pa ima klimo. Meni se zdi bedno da je ni in da je še celo nov avto. Bedarija.
Ti si šel primerjat renault z audijem. Samo renault pa chevrole ne omenjaj in je vse ok.
Mogoče bi bilo bolje primerjati škodo z audijem.
l.p.
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov