Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Re: Kaj naj naredim

Napisal/-a _VeNoM_ Sr okt 29, 2003 10:28 am

seat je napisal/-a:A mogoce od vas ve kako naj preprecim da se mi vsak pes ki gre mimo avta ne bo posc*l na felge.ful me namrec razkuri ko prides h kateri hisi ki imajo psa pa ta najprej zaznamuje moje felge.Kaj naj storim da temu nebo tako.Hvala

Bod vesel da se ti ni usrov :D

Uporabniški avatar
Tamara
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tamara Sr okt 29, 2003 10:59 am

Za odvracanje psov in mack obstaja vec sprejev....eden izmed njih je Fernhalte spray od Trixie-ja...dobis v vsaki pasji stacuni (Aler, BTC, Hala A)...precej smrdi in s tem zoprnim vonjem odvraca....poizkusi...izgubiti nimas kaj - razen 1k SIT :D

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr okt 29, 2003 3:28 pm

Nu-NRG je napisal/-a:Potegnes 24V na felgo .. mislm da nikol vec ne bo su scat po felgi :twisted:

Ja in zdej nej zmeri ko se ustavim zvezem felgo z elektriko in cakam na psa.Jst rabim neki res ucinkovitga da bo res delovalo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr okt 29, 2003 3:31 pm

Tamara je napisal/-a:Za odvracanje psov in mack obstaja vec sprejev....eden izmed njih je Fernhalte spray od Trixie-ja...dobis v vsaki pasji stacuni (Aler, BTC, Hala A)...precej smrdi in s tem zoprnim vonjem odvraca....poizkusi...izgubiti nimas kaj - razen 1k SIT :D

Kolk pa ta sprej smrdi a tko da se se jst nebom vec priblizu avtu a si predstavljas da prides s "takim" avtom v mesto pa da se v zemljo pogreznem pa se vse bejbe bodo zbezale NO WAY :twisted:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov