Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Deacon Squeeze
Novinec

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Deacon Squeeze Sr maj 14, 2008 4:02 pm

UDO1 je napisal/-a:Prometno v predalu v avtu, vozniško pa v denarnici, da jo imam vedno zraven sebe, ko druge avte vozim.

isto tle :P

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Če maj 15, 2008 8:26 am

Zenith je napisal/-a:Vse v denarnici. Po priporočilu policista :oops: :-P

Isto, ker moj avto vozim samo jaz.

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Če maj 15, 2008 12:47 pm

Tudi v denarnici.

Uporabniški avatar
bugatti
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a bugatti Če maj 15, 2008 1:58 pm

Jz jo mam v denarnici zraven vozniške. :D

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Če maj 15, 2008 2:04 pm

sašo5 je napisal/-a:.....za senčnikom - prometna in vozniška (homologacija v teh. knji in zato namenjenemu mestu - audi pod volanom, golf v predalu pred sovoznikom)

P.S stara bolezen: ko se odpeljem z drugim avto ali s službenim, se na pol poti spomnim, da nimam vozniške s sabo......in pol me ustavijo, pa lepa beseda in zdiktiram številko vozniške oni preverijo(8669 UE Brežice) .....pa rečejo: no naj vam bo za tokrat, naslednjič kazen, ampak, da bi me naslednji isti policaj ustavil, je pa že toliko verjetno, kot da bi na lotu sedmico dobil... :lol:

Denarnice pa v svojih 44-ih letih nisem nikoli imel(kakor tudi ure ne) :P

Sašo5, nisem prepričan, ampak nekako imam v spominu, da je obvezen dokument samo prometno dovoljenje, medtem ko za nadomestek vozniške lahko imaš osebno izkaznico, preko katere lahko preverijo veljavnost tvoje vozniške.
Sam imam vozniško in prometno kar v avtu in pogosto se mi zgodi da me ustavijo s katerim drugim avtom in sem seveda brez vozniške. Še nikoli nisem dobil kazni, res pa je, da sem vedno vljuden in povem, da imam vozniško v svojem avtu, z veseljem pa dam osebno, da lahko preverijo.

Če kdo natančno ve, ali je za vozniško obvezno da jo imaš poleg, naj pove. Po zakonih se mi trenutno ne da iskati.

PS: Pravijo, da naj prometna ne bi bila v avtu, zaradi primera morebitne kraje. Jaz pa mislim, da če mi bodo ukradli avto bom imel dosti večji problem kot ta, da sem brez prometne. :D
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov