Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
fare
Poznavalec foruma

akcija:počasi je varno!

Napisal/-a fare Po maj 19, 2008 2:29 pm

Zdravo vsem,
ravno danes sem poslušal po radiju tipa iz policije ki pravi da je rekorder vikend akcije počasi je varno bil tip z v naselju izmerjeno hitrostjo 109 km/h in napihanega 0,78 promila alkohola(mislim da se ne motim)!
Jaz mu osebno čestitam in želim da nikoli več ne opravi vozniškega izpita ter da proda ledvico za odplačilo kazni!

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Po maj 19, 2008 2:33 pm

in? :roll: sj ne boš ti plačvou za njega... in sam bo stroške nosu. ne vem kaj se eni tako sekirate za take idiote. vem ja, da se bo zdj najdu en k mi bo reku če bi tut tko reku če bi men tak koga bližnjega povozu...

mucek
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a mucek Po maj 19, 2008 2:39 pm

S|icKeR je napisal/-a:ne vem kaj se eni tako sekirate za take idiote. vem ja, da se bo zdj najdu en k mi bo reku če bi tut tko reku če bi men tak koga bližnjega povozu...

Lahko bi tudi tebe, ne samo (...) tvoje bližnje...

LP, Grega

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 19, 2008 2:40 pm

mucek je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:ne vem kaj se eni tako sekirate za take idiote. vem ja, da se bo zdj najdu en k mi bo reku če bi tut tko reku če bi men tak koga bližnjega povozu...

Lahko bi tudi tebe, ne samo (...) tvoje bližnje...

LP, Grega

Nimas kaj delat na sredi ceste ob cudnih urah med vikendom.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

recept
Novinec

Napisal/-a recept Po maj 19, 2008 2:54 pm

Courage™ je napisal/-a:Nimas kaj delat na sredi ceste ob cudnih urah med vikendom.

Sme iti ob robu cestišča, če ulica ni opremljena s pločnikom, sme iti čez cesto na prihodu za pešce in ne boš verjel, sme iti čez cesto zunaj prehoda za pešce, če je najbližji prehod za pešce oddaljen več kot 100m.

Lahko pa si seveda pogumen in postrežeš z zakonskim določilom, ki pešcem prepoveduje hojo po cesti, da se ob vikendih lahko sprostijo hormoni zafrustriranih pijancev v vozilih.

(ko ti bo prvič nekdo od njih ogrozil življenje, boš vedel, zakaj so moje besede tako ostre)

kixs
Stalni uporabnik

Napisal/-a kixs Po maj 19, 2008 3:16 pm

V soboto ponoci se peljem po lokalni cesti in sem bil kar 2X presenecen, ko sem zadnji trenutek opazil pesce, ki hodijo sicer ob cesti, ampak cisto nic osvetljeni in v smeri moje voznje! Pravilno bi bilo, da hodijo po levi strani ceste, saj tako vidijo ali jih voznik opazi ali ne. Pa se lazje opazis svetli obraz, kot pa temne obleke!

Problem je bil toliko vecji, ker mi je obakrat nasproti peljal avto in tako nisem imel vklopljenih dolgih luci in se v ovinku.

:twisted:
Slika

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Po maj 19, 2008 3:34 pm

Courage™ je napisal:
Nimas kaj delat na sredi ceste ob cudnih urah med vikendom.

emm...nimaš kej pijan vozt 59 km/h na uro preveč v naselju? al to ne velja? :roll:

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Po maj 19, 2008 3:40 pm

je pač extreme šofer...tut taki se najdejo.še dobr da ni koga poškodoval.ampak ponoči če ti eno tele drvi v naselju sredi noči, morš bit pa gluh da ga ne slišiš.

drugače pa poznam primer ko se je edn ga tk napil da je komi stal in so ga k sreči drugi pelali domu...bil je tk opit, da je pozabu, kje je pustil avto...isku ga je 3 dni po celju, na koncu pa ga je najdu v šempetru...
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po maj 19, 2008 3:59 pm

ja. super podatek.

v sloveniji je miljon cest ki so v okviru naselja in so popolnoma ravne pa nobene hise ni okol, kvecjemu kaksen star kozolec.

in bi si upal stavt da so policaji tega ustavl ob 4h zutri na tocno taki cesti.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Po maj 19, 2008 6:38 pm

nekateri vozijo pijani boljše kot trezni. NEKATERI
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Po maj 19, 2008 6:46 pm

Mi je skoraj vseeno, če je tisti pred mano pijan, pelje prehitro ali karkoli, dokler pelje tako, da ne ovira prometa in da ne dela problemov po cesti. Me veliko bolj skrbi kako to, da nihče ne kritizira tega, da ima izpit za avto tudi tista tretjina voznikov in voznic, ki delajo v prometu samo zastoje in povzročajo prometne nesreče, ki se jim vedno za las izognejo, zaradi njih pa nastradajo drugi. Nekateri vozijo debilno, nepredvidljivo, da se z voznikom, ki pelje čez naselje 80kmh in 0,8 promila alkohola v krvi, sploh ne more primerjat, mogoče se lahko s kakšnim šimpanzom, če bi ga dali za volan in ga za silo naučili vozit avto.

Pa tudi velika večina voznikov (predvsem voznic) z mobiteli v roki je nevarnejših od nekoga, ki ve avto vozit normalno (lahko njegovo obnašanje na cesti preostali udeleženci v naprej predvidijo) in pelje čez naselje 80kmh.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po maj 19, 2008 6:47 pm

fare: zakaj nova tema ce smo ze tu omenil to akcijo :idea: ...in potemtakem se lahko nadaljuje tudi tam
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 94#1013394
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Blinder, Google [Bot] in 4 gostov