bzzero je napisal/-a:w!cked je napisal/-a:ffs.. kot sem napisal.. bedn sistem.. pomeni da bos relacijo med radarjema prevozil v 4ih min... Se pravi se pripeles not 300 se ustavis na pasu pojes sendvic mal poscijes ograjo mal preberes revijo in cez uro nadaljujes voznjo pomeni da bo tvoja povprecna hitrost 10km neki takega ffs kir bedn sistem.
In kaj bi imel od tega!? A ni potem vseen če peleš tiste 4km 130km/h? OK, ne rečem da bi moral peljat 60km/h...

Tu ne gre za to da bi bilo problem peljat 130km/h... Ampak gre zato, da bo država posegala vate na tak način, da bo rekla od tu do vrhnike se boš peljal 130!!! bognedaj preveč, tudi ne bo dobro če se boš peljal premalo

, Kaj sledi??? Pri Barju boš vozil 120 vmes pa ustavil na počivališču za 20min da si opomoreš in naredil raztezalne vaje za boljši pretok krvi
Tole s tehniko mi ni všeč... Namreč če mi žena rojeva, če mi otrok dobi hud asmatičen napad in ga morem peljati iz Vrhnike v LJ, najverjetneje ne bom peljal 115km/h tako kot večina najbolj bistroumnih šoferjev pri nas.. Če me bi ustavila provida bi policist videl žensko ki rojeva, bi najbrž prižgal lučke in te pospremil...
Če me bo slikal radar in bom kaj takega prijavil na sodišču bodo rekli da lažem kot pes in je to izgovor za divjanje
Sem pa naredil en dober koncept, kako bi se dalo omejiti hitrosti na AC

in sploh ne bi rabili visokih oz kazni , žal ga ne smem napisat ker ma tko malo pomanjklivosti da bi ga znal še kdo izrabit, sam v svojo skledo pa ne bom pljuval zato da bo 15 atejov veselih da se cruisa z 120 gor pa dol