Debate, ki niso vezane na ostala področja...

techart
Nov uporabnik

Kraj: Mb

VISOKE KAZNI, SE ŠE LAHKO UPREMO!?

Napisal/-a techart Če jun 12, 2008 4:49 pm

Kot vsi veste so nove kazni obupne. In včeraj sem pri 24 ur videl članek,da je samo v mescu dni država zaslužila 1.250.000€. Zakon se jim zdi super uspel, saj je na cestah do danes umrlo 9 ljudi manj kot lansko kleto v enakem obdobju. To se lahko danes, jutri spremeni takoj, kaj bo takrat?? Pa ko to poslušaš ti postane ja slabo. Na primer, v Nemčiji so nameravali dvigniti kazni, pa se prebivalstvo enostavno niso strinjali s tem, in jih niso sprejeli. Tu pa se en k*** spomni, pa se kazni potrojijo pa zakon takoj v veljavi.
Zato me zanima, če se lahko v naši ljubi Sloveniji na kakršen koli način pritožimo, izkažemo nezadovoljstvo ..., da bo ministerstvo za promet to videlo, ukrepalo???!!!

Uporabniški avatar
_Pancho_
Novinec

Kraj: OBALA

Napisal/-a _Pancho_ Če jun 12, 2008 5:03 pm

Kako je lahko zakon uspešen, če pa na moji relaciji (Ankaran-Portorož, skoraj vsak dan) ne opazim več kot eno patruljo na mesec? Kazni bi lahko bile veliko nižje, če bi bili policisti prisotni na cestah, pa tudi prekrškarjev bi bilo manj. To pa ni po volji vladajoči garnituri, saj bi se s tem zmanjšal priliv v državno blagajno. Tako pač naša politika skrbi za svoje državljane.
Včasih vozim hitro, včasih pa počas

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Re: VISOKE KAZNI, SE ŠE LAHKO UPREMO!?

Napisal/-a MacTron Če jun 12, 2008 5:12 pm

kakorkoli strel v prazno... z idejo in s postavitvijo se ene nove teme
btw imamo ze eno, v kateri se govori ravno o tem novem zakonu!

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=55644
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Blinder in 4 gostov