Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jun 18, 2008 9:10 am

Zois je napisal/-a:Zakaj pa?to ono ko ti je nemogoče kazni napisal al si šel v tožbo pa moreš plačati ali kaj?

svoj konstrukt so spravl skozi vse pravne mline brez kakršnegakoli obvestila, ki bi ga dobil jaz ali pa česarkoli.

prva stvar, ki sem jo dobil je bila davčna izterjava, ki pa je pritožba ne ustavi.

se pa odvetnica zdj ukvarja s tem in gre lepo pocasi nazaj po postopku in upam, da jih bom lahko tožil.

ker to je navadna svinjarija.

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Sr jun 18, 2008 9:15 am

AM je napisal/-a:
phoebus je napisal/-a:Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).

Lahko bi se preverjalo ampak kdo bo pa samega sebe izdal. Daj no...

Ne gre se zato da smo nastrojeni proti policistom, ampak samo domneva kaj pa če se je zgodila krivica in ta policist bo še vedno opravljal svoje delo brez posledic.

Pač možno je oboje in se je dobro zavedat tega.

Kaj pa če ga je ustrelil policist in kaj pa če se to zgodi vam ali vašemu bljižnemu, bodo vedno tako prekrili resnico. Samo zato se gre. Pač voznika ni več, ne da se kaj spremenit ali pomagat, pa upajmo da res ni bil policist tisti, ki je pritisnil na sprožilec... Dobro se je pa zavedat da je možno tudi to.
Samo to sem hotel doseči.

Če ga je poču policaj, je tu moral bit nek vzrok. Kar tko ne more pridt to tvojga avta z potegnjeno pištolo. To se še meni ni zgodilo pa so me že dostikrat vstavli. Konec koncev mi lahko tukej tumbamo cele dneve, pa ne bomo nč rešil. Zato pa pravim, da bi morale bit na policijskih avtih kamere, tko kot v ameriki, pa bi se točno vidlo ka se dogaja na naših cestah, kdo je kriv, kdo je strelal, je šlo celo zamalomarnost policista, itd...

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Sr jun 18, 2008 9:22 am

Uribobo je napisal/-a:Če ga je poču policaj, je tu moral bit nek vzrok. Kar tko ne more pridt to tvojga avta z potegnjeno pištolo.

kako pa ves? ta policaj je bil lihtok clovek kot ustreljeni. zakaj se pa policaju nebi mogl utrgat?

lih tok teska spekulacija je to, da ga je policaj ustrelu, kot to da se je sam.

ker policaji ponavad ne strelajo ljudi v avtih, po drugi strani se pa tut ljudje ponavad ne ustrelijo, ko jih policaj ustavi. sploh glede na to da je zivel s svojo hcerko se mi zdi, da je to se tok vecji demotivator za samomor.

rnisan
Novinec

Napisal/-a rnisan Sr jun 18, 2008 9:24 am

Kak js to vidim: Tip je vrjetno mel probleme, finančne in tud drugačne, verjetno.

Če je imel neregistrirano pištolo v avtu, je itak vrjetno mel kaj podobnega v načrtu. In ko so ga ustavli, je itak vedu, da je možno, da mu najdejo pištolo, poleg tega pa je mel neregistriran avto (4 leta nazaj je bla kazen za neregistriran motor tomos malo nad 100 evrov, tak da je tole kar krepko večja kazen. Vem iz izkušenj za motor.). In pol bi dobu kazn, se šou ubit in poleg žalosti pustil družini še kazn. Tak pa ma družina "tolažbo", da mogoč ni on sam naredu samomora oziroma ga načrtoval, kazni pa ne dobijo... Poleg tega se je "slišalo" za njega po celi Slo...

Kakorkol, resnice pa itak ne bomo nikol vedli, dvomim pa da bi ga policaj ubil na AC. Mislim da tak nori pa spet niso. Kot sem pa že reku, vedli pa ne bomo nikol.

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Sr jun 18, 2008 9:28 am

rnisan je napisal/-a:Kak js to vidim: Tip je vrjetno mel probleme, finančne in tud drugačne, verjetno.

Če je imel neregistrirano pištolo v avtu, je itak vrjetno mel kaj podobnega v načrtu. In ko so ga ustavli, je itak vedu, da je možno, da mu najdejo pištolo, poleg tega pa je mel neregistriran avto (4 leta nazaj je bla kazen za neregistriran motor tomos malo nad 100 evrov, tak da je tole kar krepko večja kazen. Vem iz izkušenj za motor.). In pol bi dobu kazn, se šou ubit in poleg žalosti pustil družini še kazn. Tak pa ma družina "tolažbo", da mogoč ni on sam naredu samomora oziroma ga načrtoval, kazni pa ne dobijo... Poleg tega se je "slišalo" za njega po celi Slo...

Predvsem tega si je v tistem trenutku najbolj želel! :idea:

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Sr jun 18, 2008 9:46 am

-=davor=- je napisal/-a:Če upoštevamo, da je bil v kazenskem postopku zaradi "prometnega" prekrška in kako so se zadnje čase kazni zvišale... se ne čudim da je naredil samomor

jaz bi tud raje naredil samomor, kot pa plačal 1000€ kazni... :roll:

Upam da tega nisi mislil resno

Hanzi
Novinec

Napisal/-a Hanzi Sr jun 18, 2008 9:47 am

Ne nakladajte o tem da sta ga počila policaja.
Saj nista tako trapasta.
Sicer pa je bil Tone sokrajan, tako da....
Sonce naj sveti vsak dan!

Uporabniški avatar
Firediver
Mojster foruma

Napisal/-a Firediver Sr jun 18, 2008 9:57 am

bzzero je napisal/-a:
AM je napisal/-a:
phoebus je napisal/-a:Eh, ne vem zakaj bi ga ustrelil policist. Sicer se pa da to zelo enostavno dokazati (naredi se bris roke in se vidi ali je roka streljala ali ne).

Lahko bi se preverjalo ampak kdo bo pa samega sebe izdal. Daj no...

Ne gre se zato da smo nastrojeni proti policistom, ampak samo domneva kaj pa če se je zgodila krivica in ta policist bo še vedno opravljal svoje delo brez posledic.

Pač možno je oboje in se je dobro zavedat tega.

Kaj pa če ga je ustrelil policist in kaj pa če se to zgodi vam ali vašemu bljižnemu, bodo vedno tako prekrili resnico. Samo zato se gre. Pač voznika ni več, ne da se kaj spremenit ali pomagat, pa upajmo da res ni bil policist tisti, ki je pritisnil na sprožilec... Dobro se je pa zavedat da je možno tudi to.
Samo to sem hotel doseči.

Itak, da je možno... zakaj pa ne. Samo oni trije (zdaj dva) vejo kaj se je zares zgodilo. kake posebne preiskave pa itak ne bo - vsaj onih dveh najbrž ne bojo forenzično preiskali.

Ravnokar sem bral v Slovenskih novicah, da bodo v analizi tudi pištoli policistov..
Človek brez problema, to strašna je stvar!

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero Sr jun 18, 2008 10:01 am

Firediver je napisal/-a:
Ravnokar sem bral v Slovenskih novicah, da bodo v analizi tudi pištoli policistov..

Upam da to drži.

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr jun 18, 2008 10:24 am

bzzero je napisal/-a:
Firediver je napisal/-a:

Upam da to drži.

To je gotovo običajen postopek. Če bi jaz bil en od unih dveh policistov, bi pištolo sam dal v analizo prav zato, da se utišajo vsa namigovanja. Hkrati pa vse ljudi, ki so umrli izven bolnice (in tistih, ki so umrli manj kot po 24 urah po prevozu v bolnico) pošljejo na sodno medicino na obdukcijo. Tam pa iz poškodb na telesu in ostankih smodnika na koži (glavi) ugotovijo pod kakšnim kotom je bil strel sprožen in s kake razdalje (če je bila cev res blizu se na koži pozna značilen črn 'obroček' iz saj okoli vhodne rane in hkrati raztrganine kože zaradi smodniških plinov) ipd. Razne teorije zarote pri takih primerih odpadejo. Smilta se mi policaja, ker sta to mogla doživet.

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Sr jun 18, 2008 10:33 am

lahko ga je eden od policajev poznal, pa ga je počil ker...je možno da je spal s policajevo ženo...možnosti je 1001, resnica je samo ena
Lep pozdrav :)

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr jun 18, 2008 10:38 am

Ja sigurno, zato ker je spal s policajevo ženo, ga bo počil pred celo LJ obvoznico.. :roll:
Tip je bil pač neuravnovešen in je imel velike probleme. In ko sta ga policaja ustavila brez vozniške, se mu je pač utrgalo, pač kaplja čez rob.
V tem primeru jaz čisto zaupam policiji.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr jun 18, 2008 10:46 am

Spoštovanje do umrlega. Zaklepam temo.
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Blinder in 4 gostov