Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Punto ABARTH
Poznavalec foruma

Webasto!!!!

Napisal/-a Punto ABARTH So nov 01, 2003 8:07 pm

Zanimam me kaoko je kaj ta stvar, kako deluje, koliko stane, kje se da kupit, v glavnem cimvec info me zanima o tej zadevi!!!!!!!

Hoyt
Novinec

Napisal/-a Hoyt So nov 01, 2003 8:24 pm

ena verzija te pride cca 300 jurčkov. notr ti ga vgradijo v mašino nekam, prižgeš ga lahko na daljinca ali pa imaš nekje v armaturi majhen display (3 timerji za nastavitev časa gretja). termotop (webasto) prvo segreje vodo (Vsaj zdi se mi da je voda), nato pa prižge klimo v avtu (če jo imašt, drugače pač vklopi gretje- kar je naštimano). po cca 15 minutah je avto topel. požre 1 deci nafte/benza na uro, sliši se kot neka mala centralna kurjava :) ful dobr.

kaj te še zanima?

aja :) pa ene 5 nalepk dobiš zravn (kao "opremljen z webastom" -> za na zadnji del avta -> +15KM (joke))

cmad
Nov uporabnik

Napisal/-a cmad So nov 01, 2003 9:57 pm

Webasto načeloma zelo uredu. Če pa zadeva ni profesionalno zamontirana in pravilno servisirana pa lahko pride do požara. V nemčiji kar nekaj takih dogodkov. Potem pa cel cirkus glede krivde in povračila škode. :DDD
Slika

Uporabniški avatar
k@vka
Novinec

Napisal/-a k@vka So nov 01, 2003 10:37 pm

cmad: mislim da imaš najbolši podpis na tilem forumu :D
Slika

Uporabniški avatar
vuk
Novinec

Kraj: Maribor

Re: Webasto!!!!

Napisal/-a vuk So nov 01, 2003 11:03 pm

Punto ABARTH je napisal/-a:Zanimam me kaoko je kaj ta stvar, kako deluje, koliko stane, kje se da kupit, v glavnem cimvec info me zanima o tej zadevi!!!!!!!

Verjetno to misliš na dodatni grelec Webasto, imaš različne modele (za bencinske in dizelske motorje), gre se pa za to, da ti ogreje vodo in olje v motorju, ter da ti piha topel zrak,kot ventilator v notranjost avtomobila in s tem odtali ledene šipe. Upravljaš ga pa lahko s timerjem ali pa z daljnincem. Za moj avto stane z montažo 206.000 SIT,brez daljinca. Več info: www. webasto.si
lp vuk

cmad
Nov uporabnik

Napisal/-a cmad Po nov 03, 2003 3:08 pm

kavka je napisal/-a:cmad: mislim da imaš najbolši podpis na tilem forumu :D

Hvala :D
Slika
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov