esem je napisal/-a:Najboljša kazen (razen za kanon futr) bi bila, da jih zvežejo in naj ležijo na odstavnem pasu vsaj pol ure, po možnosti z zavezanimi očmi (usta zabasat obvezno, da ne nadlegujejo ostalih s cviljenjem in kruljenjem). Me zanima, če bi še kdo od teh "pogumnežev" še kdaj zapeljal na odstavni pas.
Zanima me tudi, koliko bi jih bilo, če se ne bi skrivali za maso "istopočečih". Nadljudje pa taki....
kljukec je napisal/-a:veste kako je teli v suvih imajo načeloma boljše plače, svoje firme,.... in s tem je tud njihov zapravljen čas v koloni toliko večji
in oportunitetni stroški pokažejo, da je boljše reskirati prekršek kot čakati v koloni- ker vedno te pa spet ne ustavijo
je pa res, da nihče ne razmišlja o intervencijski poti- j*** ga smo pač tup narod
Firediver je napisal/-a:AgitatoR je napisal/-a:Če hujši učinek na ego bi bil ko bi s takimi 'malimi jajci' strančiral njegovga Q7, X5, ...
Hm, to si ti samo misliš..Potle si bo že z mastno tožbo zacelil rane..
Torej si ti storil isti prekršek kot oni majmuni.NaceM je napisal/-a:red kakšnima dvema tednoma, ko sem lepo zaprl odstavni pas, da noben ni mogel tam prehitevat (cca 2,5 km pred cestninsko postajo)...
kljukec je napisal/-a:veste kako je teli v suvih imajo načeloma boljše plače, svoje firme,.... in s tem je tud njihov zapravljen čas v koloni toliko večji
in oportunitetni stroški pokažejo, da je boljše reskirati prekršek kot čakati v koloni- ker vedno te pa spet ne ustavijo
je pa res, da nihče ne razmišlja o intervencijski poti- j*** ga smo pač tup narod
sonic je napisal/-a:Zakaj torej gasilci in reševalci ne vstopijo na avtocesto pri naslednjem IZvozu in peljejo do mesta nesreče v _nasprotni_ smeri, kot sicer poteka promet?
Saj če je nesreča in zastoj, itak noben ne more mimo in noben ne pelje nasproti (za vsak primer pa pošlješ policiste na motorjih in v helikopterju, da nadzirajo in omogočijo varen prihod reševalcev)
sonic je napisal/-a:Torej si ti storil isti prekršek kot oni majmuni.NaceM je napisal/-a:red kakšnima dvema tednoma, ko sem lepo zaprl odstavni pas, da noben ni mogel tam prehitevat (cca 2,5 km pred cestninsko postajo)...
Saj če je nesreča in zastoj, itak noben ne more mimo in noben ne pelje nasproti (za vsak primer pa pošlješ policiste na motorjih in v helikopterju, da nadzirajo in omogočijo varen prihod reševalcev)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov