Punto_GT je napisal/-a:Uno turbo ima sigurno IHI VL5 (verjetno ta stari unoti so imeli T2), v tvoj avto gre tudi original turbin od puntota IHI VL7, verjetno bi šla tudi od crome T3 in od coupeja T28.
Ma če se ti je pokvarla turbina, ti jst svetujem da si kupiš eno lepo novo Garrett T25, tako ku jo imam jst v puntotu in boš vidu da ne boš razočaran, predvsem nad močjo avta boš zelo zelo zadovoljen
iKst je napisal/-a:punto_gt kolk si dal za T25 in kje si nabavu ?
Punto_GT je napisal/-a:iKst je napisal/-a:punto_gt kolk si dal za T25 in kje si nabavu ?
Turbina + neki kosi (šaraufi in tako) + delo, je stalo 1200 eurou.
Se pravi okoli 280 000 sit.
Kupiš jo lahko v italiji, v car auto, ma po moje jo dobiš tudi pr vsakem malo bolšem prodajalcu rezervnih delov.
Zdej kupava prjatu novo turbino ima nick B4 turbo, praši njega o cenah k je bol informiran.
iKst je napisal/-a:Punto_GT je napisal/-a:iKst je napisal/-a:punto_gt kolk si dal za T25 in kje si nabavu ?
Turbina + neki kosi (šaraufi in tako) + delo, je stalo 1200 eurou.
Se pravi okoli 280 000 sit.
Kupiš jo lahko v italiji, v car auto, ma po moje jo dobiš tudi pr vsakem malo bolšem prodajalcu rezervnih delov.
Zdej kupava prjatu novo turbino ima nick B4 turbo, praši njega o cenah k je bol informiran.
Uf, ne. Sem mislu da maš kake ugodne varjante tuki pr nasJaz sem tut pred kratkim novo T25 kupu sam sem dal manj za njo, ker ni iz trgovine. Sam mi gre na živce k je vse treba iz tujine vozit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov