Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
slatncan
Novinec

Napisal/-a slatncan Ne jul 13, 2008 2:16 pm

glih tole sem jaz zadnjič študiral, kako je s temi radarji, namreč prav tako kot eLiSiR sem jaz videl tega policaja(oz na istem mestu, v istem položaju). marica na eni strani ceste in policaj, na drugi strani ceste pa škif z radarjem u roki, stal je v razkoraku, oberoki pred sabo in radar v roku, brez kakršnega koli naslnona...in potem sma se s kolegom pogovarjala kako je kaj s tem...je to veljavno za kazen ali ne?

lp, slatncan

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Ne jul 13, 2008 3:22 pm

ne, more met tisto štango zraven, ko jo nasloni na ramo. Tak ko da bi iz "pištole" nardil "puško".
Drugače pa v cigoncah na avtobisni velikrat radar stoji, meri pa proti križnemu vrhu. Vsavljajo pa pol na naslednji avtobusni, na koncu ravnine.
LP Rok

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Ne jul 13, 2008 3:37 pm

sebaveh je napisal/-a:
jay je napisal/-a:tam je mene dobil 28.6 67km/h ob 4h vjutro z kombijem :? je pa bil neki stari zaj****, ni blo neke variante pogovora.

Ziher kaki Leva".

ta je bil ja ;) mi piše na zapisniku :twisted:
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Po jul 14, 2008 8:34 am

policaj lahko rece, da si vozil z neprilagojeno hitrostjo in da je on to na oko precenil in ti nimas cist kej glede tega narest :)

pac zdej smo policijska drzava Eslovenia.

Uporabniški avatar
eLiSiR
Nov uporabnik

Kraj: Brežice

Napisal/-a eLiSiR To jul 15, 2008 4:02 pm

Sm še nekaj... kako dolgo pa traja da pride tist račun s fotko al kako že... k tebi domov? Če ga čez pol leta ni, potem pomeni da me niso dobil? Pa a bi morala plačat mama, ker je avto na njo registriran in kdo potem te pike kazenske dobi? Glede tega mi ni nič jasno... :?:

@Voith To kar si pa reku glede policaja pa mislim da za hitrost ne more ti dat neke opasne kazni, če ne more dokazat koliko prehitro si se peljal...
ka te tu dam?

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche To jul 15, 2008 6:24 pm

^^Ja če te ni ustavil potem dobi pike tisti na katerega je avto registriran. Mama pa bo potem rekla, da ona ni vozila in ni mogla vplivat na to kak ti voziš. Na sliki pa nje nebo :P

Uporabniški avatar
Tomi000
Novinec

Kraj: Šentjur pri Celju

Napisal/-a Tomi000 To jul 22, 2008 4:17 pm

Včeraj in danes sem se peljal po avtocesti pri Lopati proti Celju in danes pri sončnem dnevu sem videl da me je blisknalo, nikogar ni bilo na drugem pasu vozišča, razen na drugi strani avotoceste (ali seže radar na nasportno smer avtoceste?), jaz sem spremljal na števcu hitrost in po števcu mi je kazalo 120km/h, ...naj povem da včeraj sem se pa 130km/h peljal čez radar in nisem nič videl da bi blisknalo, sem pa seveda gledal v škatlo in videl da ni prazna in na vrhu je gorela rdeča luč in ni blisknalo, ....a te lahko tudi slika če nisi prehiter?

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo To jul 22, 2008 4:22 pm

eh kje pa teb se je samo zdel da te je slikalo,sj tm je omejitev 130 toreo plus minus
biturbo SKN Project CT3 50
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov