Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če jul 31, 2008 11:11 am

Sam sem pristaš starih avtov in stare tehnike....Enostavno iz vzroka zanesljivosti....
Čeprav sem mogoče malo staromoden, vendar še vseeno se mi zdi da pri starem avto nima kaj tako crknit da ne bi mogu na licu mesta popravit. Stvari kot so pumpe,bati,obročki,ventili, tefloni, ležaji in vsa ostala tehnična roba ne crknejo zlahka oz. brez opozorila ...Cevke in jermene pa lahko menjaš na licu mesta.....kaj druga pa pri starem nimaš kaj čarat....In pr mojem mam stalno enih par ključev in par ključnih stvari v avto ki jih lahk menjam na licu mesta....jermen recimo...

Kaj druga je če si popolnoma anti mehanični tip....

Kaj boš pa pri novem ko ima miljon elektronske navlake? Samo en konektor zgubi stik in adijo nadaljna vožnja........pa te spasi še samo avtovleka do prvega servisa, pa še to upaš da te bodo na servisu sploh vzeli....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če jul 31, 2008 11:14 am

neda mi se brat pa da kr vprašam a je zastava 101 tud not? "stojadin? :lol: to je edini avto ki si zasluži številko 1 res neuničljiv ;)

zoddimmortal
Novinec

Napisal/-a zoddimmortal Če jul 31, 2008 4:06 pm

LOL suzuki na 1 mestu wtf ^^

swifta NI NOT :( go SUZUKI power !!!
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov