Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Kraj: Velenje

Rent-a-car vprasanje :)

Napisal/-a DJRider Če jul 31, 2008 3:01 pm

Konec meseca gremo v Nemcijo in bi rabili en avto. Do tja je 1000km in me malo zanima kaj bi priporocali da bi bilo udobno (VW odpade tukaj >.>), dokaj poceni in predvsem zanesljivo :)

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Če jul 31, 2008 3:05 pm

Tdija, 5 litrčkov porabe

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Napisal/-a DJRider Če jul 31, 2008 3:10 pm

Itaq da dizla :)
Sam koga? Hondo? Opel?

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če jul 31, 2008 3:24 pm

Opel Vivaro, Renault Trafic.... :D
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
DJRider
Novinec

Napisal/-a DJRider Če jul 31, 2008 3:28 pm

Sam 3je smo ... tk da ne rabimo avtobus :lol:

Uporabniški avatar
tristan01
Poznavalec foruma

Kraj: Štajerska

Napisal/-a tristan01 Če jul 31, 2008 3:30 pm

Preveri kaj lahko dobiš. Če vas je več definitivno kak kombi, drugače pa kaj v razredu Vectre, Passata, morda kakšna Škoda.

Preveri tudi kako je z več vozniki. Naj se v pogodbo vnesejo vsi tisti ki bodo sedeli za volanom da preprečiš zaplete na poti.

LP Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če jul 31, 2008 3:39 pm

citroena si vzam. kakšno xantijo, picasoja, c5, .... je dizel in še je zelo udoben.
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Če jul 31, 2008 3:43 pm

first bargain diesel karkoli. Če se zmišljuješ, je takoj kak € več ;) Pa prej se pozanimaj, kere firme ti ponujajo, kake so cene in pogoji. Pri nekaterih je doplačilo za full kasko res minimalno. Se pa brez skrbi viziš okoli, BTK :twisted:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jul 31, 2008 5:46 pm

ce mas opcijo avto na plin ce ne pa bencinarja itak. :)

kdo bo poslusal dizla 1000km jao.. js sm enkat kozlal k vidra po 400km zarad dizla.

drgac pa plin je uber poceni po nemciji in tut po celi evropi razn pr ns seveda ker smo pametnejsi mi :)

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če jul 31, 2008 6:06 pm

Voith je napisal/-a:drgac pa plin je uber poceni po nemciji in tut po celi evropi razn pr ns seveda ker smo pametnejsi mi :)

off:
to je zate uiber poceni... oz. taksna razlika glede na Slovenijo

Slovenija - 0,698 € / l
Nemcija - 0,639 € / l
----------------------------
razlika - 0,059 € na l
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če jul 31, 2008 7:27 pm

vzameš tistega, ki ma največ opreme in udobja za najmajn denarja. Tu pa je res BV komplicirat. Če pa že hočeš konkretno, vectra, superb, mondeo, passat.
Voith je napisal/-a:kdo bo poslusal dizla 1000km jao.. js sm enkat kozlal k vidra po 400km zarad dizla.
:cry :cry
LP Rok

Uporabniški avatar
BBoss
Poznavalec foruma

Napisal/-a BBoss Če jul 31, 2008 7:37 pm

Hehe... ampak Voith ga pa kresne občasno :lol: :lol:

No ja če se je peljal z dieslom isti letnik kot je njegov Porš potem mu še celo verjamem. :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Če jul 31, 2008 8:12 pm

diesel je umazanija, ce vam sede umazanija super. men ne. sploh pa mi to ropotanje in kajenje ne ustreza. pa sm btw vidu ze ene par cca leto starih dizlov med njimi x5 in audija 8, k so kadil, k da je zadn dan pred sodnim dnem.. :o prekleta j***a.

kozlal sem v golfu 3, to pa zato ker ni mel niti radija in tisti kurcevi tresljaji konstantni so mi unicl voljo do zivljenja, hrane in vsega tko da sm pol povrgel, in pol vsakih 20km se v vrecko. :roll:

zato se bom js dizlov izogibal, ce se bo le dal ker so pac stroji za kmete, ki na racun udobnosti in svilenega teka zivijo z ropotali ki pozrejo kaksen liter umazanije manj :) pateticno. polek tega pa se svinjajo zrak s sajami da je kr hudo.

pa rd bi vidu kovanc pokonc stat na glavi diesel motorja.. mislm sej za traktorje in tesko mehanizacijo je super sam za avto pa nevem. mogoce je na kmetijah lazje zivet s tem ker so vsi navajeni, da skos traktorji ropotajo, pol so pa sploh najbol veseli k avto malenkost manj ropoče. zutri sam RAGADAGADAGADAGA WRUMM WRUMM RAGADAGARAGADAGA :lol: :lol:

MacTron:
Off:
to si dal avtocestne cene. zapel se mal okol avtoceste se pa bos vidu kok je plin. pol pa se prever kok je v ostalih drzavah ala poljska ceska slovaska ipd.. da ne omenjam nizozemske.. al pa ne, bom dal rajs slikco:

Slika

aja pa ne spet omenjat mojga ljubega mlincka, da se nebo spet ksn jeremija&co pocutu prikrajsanega v lajfu.

ROFLMAO
Nov uporabnik

Napisal/-a ROFLMAO Če jul 31, 2008 9:58 pm

vzemi BMW 5er

Uporabniški avatar
Matjazy
Uporabnik

Napisal/-a Matjazy Pe avg 01, 2008 6:05 am

V LJ si lahko sposodiš fiata 500 za 20€ na dan. Neomejeno km. Tako poceni ne bo šlo, pa če se ti da s takšnim avtomobilčkom vozit tako daleč, je najboljpa možnost.
Če hočeš hud avto, vzemi pri istem ponudniku audija A8. Seveda ni več poceni.

Voith je napisal/-a:diesel je umazanija, ce vam sede umazanija super. men ne. sploh pa mi to ropotanje in kajenje ne ustreza. pa sm btw vidu ze ene par cca leto starih dizlov med njimi x5 in audija 8, k so kadil, k da je zadn dan pred sodnim dnem.. :o prekleta j***a.

kozlal sem v golfu 3, to pa zato ker ni mel niti radija in tisti kurcevi tresljaji konstantni so mi unicl voljo do zivljenja, hrane in vsega tko da sm pol povrgel, in pol vsakih 20km se v vrecko. :roll:

zato se bom js dizlov izogibal, ce se bo le dal ker so pac stroji za kmete, ki na racun udobnosti in svilenega teka zivijo z ropotali ki pozrejo kaksen liter umazanije manj :) pateticno. polek tega pa se svinjajo zrak s sajami da je kr hudo.

Em a ne voziš enga takga dizla tudi sam?
:lol:
Pathetic. :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Pe avg 01, 2008 7:17 am

Voith off:
Ne za Nizozemsko pa res nisem vedel da je tako nizka cena... zanimivo skrito v besedi ;)
...in res je dal sem nemske autobahn preise ...okog oz. po stadt ali pa ort cenah je pa
malenkost nizje vendar nikjer ne gre pod 0,62€.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe avg 01, 2008 8:12 am

Matjazy je napisal/-a:Em a ne voziš enga takga dizla tudi sam?
:lol:
Pathetic. :roll:

imam ga, vozim ga pa bol nc k kej, pa se registriran je..

evo ce hoces ti js audija (dizla) dam v najem, sam ce ga pokozlate bo treba spucat zasabo :lol:

drgac pa a lahk mal vec infota o tem fiatu za 20e na dan? se mi zdi zanimiva ideja :D
si ga bom enkat za vikend sposodu in naredu res kos kilometrov :lol:

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Pe avg 01, 2008 12:30 pm

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov