Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Mean Machine
Novinec

problem z lučjo

Napisal/-a Mean Machine Pe nov 07, 2003 5:07 pm

Mam en problemček- v prvi desni luči se mi je nabral kondenz (od znotrej je mal zarošena)- ko se ful segreje zgine, pol se pa spet pojav. Ni to ful veliko, me pa moti :!: Ma kdo kakšno idejo kako bi to lahko odstranu. :oops: :?: :idea:
Thanx

grehc
Novinec

Kraj: Lublana

Napisal/-a grehc Pe nov 07, 2003 5:29 pm

Rošenje tvojega žarometa kaže na to, da se je prezračevalni sistem žarometa zamašil. Zdej iskati, kje se je zadeva zamašila bo malce težko, tako, da ti predlagam, da malce popustiš vijak na pozicijski žarnici in bo tako žaromet dobil malce več zraka. Tako se je te zadeve reševalo včasih, mogoče pa tudi tebi pride prav kakšen "nasvet starega ata". Drugače pa je pač treba narediti zračenje v žarometu.

LP
Grehc

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe nov 07, 2003 5:30 pm

Prvo preglej celo luč, kje bi lahko voda not prišla. Potem pa jo probaj zalimat, če imaš kako luknjo, pa probaj dobiti gumo za zadaj, kjer daš žarnico not, da ti prekrije vse in ne bo več voda not prišla.

LP
Nebivedu
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe nov 07, 2003 6:46 pm

Enak problem mam jaz na petki sam me ni tok motlo.Zdej pa se je na notranji strani nabrala umazanija :shock: :shock: :evil: (od praha in podobnega)
Ma kdo idejo kak to sčistit? Sploh gre pri petki focus narazen? al naj kr začnem šparat za nove??
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 07, 2003 6:52 pm

Prednja luč za petko je na odpadu v italiji 1000 sit. Pojdi po nove in probaj najti na odpadu gumo, ki ti hermetično zapre luč - jst sm jih mel na twingotu in na turbaku - sm jih pobral na odpadu v italiji.

LP
Nebivedu

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe nov 07, 2003 6:56 pm

No ja po odpadu lih nem focusa isku da bom spet trofu tazga ko ga mam zdej :evil:
Se prav spucat to ni možno? Če pa že bom menjavu pa bom dal gor nove (sorry tak pač sem da če neki delam hočem nardit dobro) :wink:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Pe nov 07, 2003 7:03 pm

Na odpadu lahko trofiš tko kt sm jst - 2 čist novi luči na eni petki - lih od mehanika je tip šu, pa mu je en od udzad prletu in totalko naredu - spredaj je bla pa čist cela - in imela je 2 novi prednji luči - dobu sm jih pa za 2000 sit - pa še možnost premika so imele - motorček je bil na njih - jst sm samo kable u kabino povleku, pa stikalo vgradu in sem lahko štimal iz kabine pomik kam bodo svetile.

LP
Nebivedu

P.S. Nove so pa sigurno 6.000 sit - italjanska kopija
original pa najbrž čez 10.000 sit
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov