JustMuC je napisal/-a:Hvala! Sem ugotovil, da se je lastnik grdo zlagal... Naj bi bil 2. lastnik, sedaj pa sem ugotovil, da je 4. Danes sem dal za avto aro in... Naj gre vse skupaj nekam... Sedaj sem skoraj prepričan, da so bili km prevrteni, tako da...![]()
Kje v Sloveniji se da kupit avto, da nisi nategnjen po domače povedano???
sanni je napisal/-a:Saj to skoraj vsi pravijo da je drugi lastnik in kilometri realni ,saj pri kilometrih moraš gledat naslednje stvari ;
Stopalke kakšne majo gumice pa volan kakšen je je zglancan al ne pa prestavna ročica itd
primozek69 je napisal/-a:Kako je pa s tem, da ti priklopijo avto na comp, pa baje se vidi
realne km. Meni tudi zatrjujejo ljudje, da se pa to ne da. Kako je s tem točno?
ven0m je napisal/-a:WTF![]()
Lih sprobal za lastni avto ko ga mam 6 mescov. Avto kuplen v Italiji od 1. lastnika leta 93 ter uvožen v slo pa reg. v kranju. To je potrjeno, ko sn šal gledat homologacijske papire za moj avto. In ga je po tem ko ga je on mel 6 let kupo ta par od katerega sem jaz kupo avto. Piše mi da sem 7. lastnik. WTF?!
Al me je nekdo konkretno nategno, al pa je ta zadeva malo čudna.
Pa baje mam SIVI avto :P
TooOldVehicle je napisal/-a:zdravo, mene pa zanima če obstaja tudi italijanska stran kjer preveriš koliko lastnikov je avto že imel?
Karletto je napisal/-a:TooOldVehicle je napisal/-a:zdravo, mene pa zanima če obstaja tudi italijanska stran kjer preveriš koliko lastnikov je avto že imel?
Pubblico Registro Automobilistico (PRA) ali
VIA VALDIRIVO 35
34100 - TRIESTE
Telefono: 040 7708911 - Fax: 040 7708917
Orario: lun-ven 08,00-12,30
Giornata di chiusura per festività del Santo Patrono: 03 novembre
Web: http://www.up.aci.it/trieste/
močno dvomim, da so oni sploh na Via Valdarivo, saj sem nedolgo nazaj pomagal nonotu podaljšat registracijo in zavarovanje. oni so ob obali, nasproti vhoda v luko; 200m proti Kopru
cky2k je napisal/-a:Men tud lastnik reku da je 2 lastnik pa sn preveru pa je biv 5 jbg folk je lažniv ne morš si pomagat:D
Jurchi je napisal/-a:Karletto je napisal/-a:TooOldVehicle je napisal/-a:zdravo, mene pa zanima če obstaja tudi italijanska stran kjer preveriš koliko lastnikov je avto že imel?
Pubblico Registro Automobilistico (PRA) ali
VIA VALDIRIVO 35
34100 - TRIESTE
Telefono: 040 7708911 - Fax: 040 7708917
Orario: lun-ven 08,00-12,30
Giornata di chiusura per festività del Santo Patrono: 03 novembre
Web: http://www.up.aci.it/trieste/
močno dvomim, da so oni sploh na Via Valdarivo, saj sem nedolgo nazaj pomagal nonotu podaljšat registracijo in zavarovanje. oni so ob obali, nasproti vhoda v luko; 200m proti Kopru
Na tem prvem linku so podatki plačljivi?
Ker si ogledujem vozilo iz Italije bi mi podatki o zgodovini avta prišli zelo prav.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov